Bogat si galant! Remus Truica stie sa faca impresie buna doamnelor si are si cu ce! A cumparat o sacosa de martisoare din aur

Publicat: 01/03/2013 | 18:40

Doamnele si domnisoarele care fac parte din anturajul milionarului Remus Truica s-au bucurat azi de o atentie cu totul speciala din partea lui: au primit martisoare din aur.

Mai mult de o ora a petrecut fostul sef de cabinet al premierului Adrian Nastase intr-un magazin de bijuterii pentru a alege cele mai frumoase exponate. 

remus truica

Paparazzi Cancan.ro au imortalizat toata faza, inclusiv  momentul in care vanzatoarele aproape ca isi frecau mainile de bucurie vazand cate piese din aur pune pe tejghea milionarul, ca sa le cumpere. Truica a cantarit cu multa atentie fiecare bijuterie, semn ca stie sa aprecieze atat lucratura fina, cat si valoarea fiecareia.

Remus Truica a stat peste o ora in magazin, fiind atent la fiecare bijuterie pe care urma sa o ofere ca martisor
Remus Truica a stat peste o ora in magazin, fiind atent la fiecare bijuterie pe care urma sa o ofere ca martisor

  Mai mult, a incercat sa asorteze fiecare podoaba cu personalitatea  fericitei doamne sau domnisoare  care urma sa o primeasca, de aceea a zabovit atat de mult in fata exponatelor. Intr-un final, a ales o gramada considerabila, semn ca, dupa divort, se bucura de un larg anturaj feminin. 

remus truica

  Vanzatoarele au ambalat cu gratie  fiecare martisor, dupa care le-au pus intr-o sacosa eleganta. Truica a plecat apoi grabit, pentru a apuca sa le duca la toate destinatiile pana la caderea serii.

 

 Gina Artenie

Citește și...