Bogdan Căplescu, replică dură după ce s-a spus că el și fiica lui Adi Minune vor divorța! Soțul lui Carmen Simionescu, adevărul despre relația lor

Autor: R.D.
Publicat: 14/01/2020 | 15:33

Au o familie la care alții doar visează, însă lumea îi vede deja divorțați! Carmen Simionescu și soțul ei, Bogdan Căplescu, sunt noile personaje ale showbizului care generează tot felul de controverse.

S-au plăcut, au ajuns să se iubească, au un copil împreună și chiar s-au căsătorit. Cu toate acestea, de ceva timp, fanii artistei Carmen Simionescu și ai soțului ei, Bogdan Căplescu, au început să-și pună tot felul întrebări cu privire la căsnicia celor doi. După ce fiica lui Adi Minune a șters majoritatea pozelor de pe Instagram în care apare alături de soțul său și urmăritorii acesteia au sesizat și faptul că nu-l mai urmărește pe Bogdan pe rețeaua de socializare, s-a generat un mare val de controverse cu privire la relația lor.

Gurile rele au spus că au divorțat, iar cei care îi urmăresc pe cei doi au început să le adreseze tot felul de comentarii în care spun că nu mai formează un cuplu.
Cu toate acestea, soțul lui Carmen Simionescu a făcut un gest prin care a lămurit întreaga situație.

Pe contul său de Instagram, Bogdan Căplescu a postat o fotografie în care este alături de Carmen, dar și de fetița lor, micuța Rossa. Lucrul care a atras atenția tuturor a fost, desigur, descrierea la care a apelat Bogdan Căplescu, prin care a lămurit situația cu privire la divorțul dintre el și fiica lui Adi Minune.

„Divorțați😹?
A zis @iambabyrossi că vă bate!” a scris Bogdan Căplescu, în dreptul fotografiei de familie liniștind, astfel, persoanele care au spus că cei doi nu se mai află în relații bune. Cu toate acestea, Carmen Simionescu nu a oferit încă nicio explicație cu privire la faptul că a șters multe dintre fotografiile în care se afla alături de soțul său.

Citește și...