Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A., reținut fiindcă și-ar fi abuzat fiica în vârstă de 10 ani

Publicat: 21/08/2019 | 10:08
Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A., reținut fiindcă și-ar fi abuzat fiica în vârstă de 10 ani

Președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici, a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că ar fi violat și agresat sexual un minor, au precizat – pentru mediafax.ro – surse judiciare.

Din primele informații obținute, reiese că ar fi vorba chiar de fiica lui Bogdan Drăghici, iar plângerea a fost depusă de mama fetiței, faptele petrecându-se în urmă cu cinci ani, atunci când copila avea 10 ani. În acest moment, bărbatul se află în arestul poliției, după ce zilele trecute s-au făcut percheziții domiciliare și au fost audiate mai multe persoane, acestea confirmând cele reclamate de către mama fetiței. Bogdan Drăghici va fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de viol și agresiune sexuală.

T.A.T.A. este o entitate care – de-a lungul timpului – a militat pentru drepturi egale între mămici și tătici în familie, inițiind mai multe acțiuni în acest sens. Câteva dintre aceste acțiuni sunt militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării în privința unor declarații sau intenții ale autorităților care ar fi fost defavorabile tăticilor.