Bogdan și Cezar au murit în timp ce schimbau o roată, pe DN1! Prietenul lor este în comă profundă. Cum s-a întâmplat tragedia

Publicat: 21/04/2019 | 17:29
Bogdan și Cezar au murit în timp ce schimbau o roată, pe DN1! Prietenul lor este în comă profundă. Cum s-a întâmplat tragedia

Un accident groaznic, produs pe DN1, în Prahova, a făcut trei victime, toți prieteni. Cezar şi Bogdan, doi tineri de 31 şi 36 de ani, au murit pe loc, iar prietenul lor de 21 de ani, Robertin, este în comă profundă după ce au fost spulberaţi de o altă mașină în timp ce schimbau o roată. 

Şoferul unei autoutilitare, un băiat în vârstă de 23 de ani din Sălaj, nu a văzut avariile şi a intrat în plin în cei trei tineri.

Cezar şi Bogdan şi-au dat ultima suflare pe caldarâm, în timp ce e Robertin a fost transportat la spital şi este în comă profundă, anunță observator.tv.

sursa: observator.tv
sursa: observator.tv

Tânărul este în comă, este intubat și prezintă mai multe traumatisme grave„, a declarat dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Prahova.

Din cauza impactului puternic, Robertin a suferit, pe lângă traumatismul cranio-cerebral grav, mai multe fracturi costale și un traumatism la un genunchi.

Toţi cei trei tineri sunt din Florești, Prahova.

După accident, autoutilitara s-a oprit la zeci de metri de locul impactului, iar poliţiştii verifică dacă şoferul acesteia circula cu viteză mare.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pe numele şoferului, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.

 

 

Citește și...