Bogdan Vladau s-a facut de ras la Vocea Romaniei! Ce i-au spus Moga si Smiley!!

Publicat: 01/12/2015 | 23:38

Fostul “burlac” Bogdan Vladau nu a avut o prestatie prea stralucita la Vocea Romaniei, unde a interpretat live melodia "Earn it" de la The Weekend.

Criticile au venit imediat din partea juriului Primul care i-a spus adevarul verde in fata a fost Marius Moga: “Cred ca te-a cam chinuit Loredana cu piesa asta. Mi se pare ca piesa asta nu te-a scos in evidenta prea mult. Artistul de pe scena trebuie sa dea valoarea unei piese.”

Tudor Chirila a preferat, de altfel, sa o spuna mai pe ocolite “Mi mi s-a parut ca o fetita care primeste o ciocolata si ciocolata are un ambalaj. Mi s-a parut ca ai mancat ambalajul, nu ciocolata. Mi s-a parut ca nici tu nu te-ai simtit confortabil cu piesa asta. Sa stii ca nici baletul nu mi-a placut.”

tudor chirila

 

Singurul care l-a apreciat a fost, de altfel, Smiley, dar si apreceirea a venit..cu anumite limite “M-am bucurat foarte tare de acest moment. Mie mi-a placut momentul. Te-ai grabit tot momentul. Intr-adevar, piesele astea pe cap sunt foarte delicate. Intr-adevar parca nu ai simtit-o cu adevarat si am simtit si noi. Am simtit ca esti stingher oarecum. Foarte neasteptate notele pe care le-ai luat. Nu stiam ca poti ajunge la notele astea.”

 

bogdan vladau

Loredana Groza l-a sustinut insa neconditionat “Te sustin. Cred ca ti-ai facut datoria asa cum trebuia. Ai trecut dintr-un mod in altul vocal. Ai cantat si cu fetele astea. S-a simtit ca ai avut usoare emotii, dar eu sunt multumita de evolutia ta.”

(Gabriel Constantinescu)

banner

Citește și...