Bomba anului în showbiz! Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat?! Actorul s-a dat singur de gol

Publicat: 28/07/2020 | 09:00
Bomba anului în showbiz! Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat?! Actorul s-a dat singur de gol

La șase luni după ce Andreea Bălan și George Burcea și-au spus adio, iar artista a avut o deja o aventură cu un alt bărbat, actorul a început să poarte, din nou, verigheta.

George Burcea s-a dat de gol cu o imagine pe care a postat-o luni pe conturile de socializare. Prietenii Andreei Bălan nu cred că acest lucru ar însemna o împăcare.

Citește și: Ce se ascunde, de fapt, în spatele presupusei relații dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint? „În niciun caz nu sunt…”

„A văzut și Andreea și a fost surprinsă, nu se aștepta la așa ceva. Însă nu crede că gestul are vreo însemnătate. Între ei totul s-a terminat, iar George nu a făcut absolut niciun semn care să o trimită pe ea cu gândul la altceva. Comunică foarte puțin și strict pentru Ella și Clara.

Imaginea în care se vede verigheta

Andreea nici nu vrea să se gândească prea mult la astfel de gesturi, pentru a nu se simți bulversată. Este mulțumită de George ca tată, din acest punct de vedere nu are ce să îi reproșeze. Lucrurile încep să se așeze, după o perioadă extrem de grea și este mai bine așa”, au declarant surse din anturajul artistei, pentru Impact.ro.

Escapada cu Tiberiu Argint din Vama Veche

Acum două săptămâni, frumoasa blondină a fost fotografiată pe litoralul românesc, sărutându-se cu patos cu Tiberiu Argint, un tânăr om de afaceri. Se pare totuși că cei doi sunt doar amici.

Nu rata: George Burcea, mesaj disperat după ce a aflat că Andreea Bălan are un nou iubit: “Dragostea mea…”

George, însă, nu se poate lăuda cu o nouă cucerire, se ocupă exclusiv de actorie și de creșterea fiicelor sale, însă nu a dat niciun semn că ar mai exista vreo speranță ca el și cea care îi este, încă, soție, să se împace. Ba mai mult, el le-a mărturisit prietenilor că nu îl deranjează ca Andreea să își facă un nou iubit, dacă asta o liniștește și o face fericită. Cu toate acestea, astăzi, el a făcut un gest care i-a contrariat pe fani.