BOMBA in Liga 1! Rapid, la un pas sa piarda meciul cu Universitatea Cluj la masa verde! “Am trimis notificare!”

Publicat: 16/09/2014 | 13:58
BOMBA in Liga 1! Rapid, la un pas sa piarda meciul cu Universitatea Cluj la masa verde! “Am trimis notificare!”

Din inconstienta conducerii, Rapid a fost foarte aproape sa piarda meciul cu Universitatea Cluj la masa verde. Din cate se pare, la ordinul administratorului special, ofiterul de presa nu i s-a permis accesul pe stadion.

Rapid s-a impus cu greu in meciul cu Universitatea Cluj, 2-1, prin golul lui Florin Calin, reusita care a venit in ultimul minut de joc, intr-o partida care putea fi pierduta la masa verde de catre giulesteni. Acest lucru a fost foarte aproape sa se intample in urma unui episod care a avut loc inaintea disputei contra “sepcilor-rosii”.

Astfel, cu cateva ore inainte de joc, lui Lucian Ionescu, ofiterul de presa al clubului feroviar, nu i s-a permis accesul in stadion. Din cate se pare, cel care a comandat acest lucru a fost noul administrator special de la Rapid, Dragos Fratila.

Lucian Ionescu a sarit in ajutorul micutului fan
Lucian Ionescu a sarit in ajutorul micutului fan

Conflictul intre noua conducere a clubului si Ionescu este mai vechi, omul care se ocupa de relatia cu presa aflandu-se in preaviz pana la inceputul lunii octombrie, asta dupa ce Valerii Moraru l-a indepartat, imediat dupa ce a preluat clubul.

Valerii Moraru a preluat Rapidul in 2014
Valerii Moraru a preluat Rapidul in 2014

Astfel, in momentul in care a ajuns la stadion pentru a pregati partida, Ionescu a fost intampinat de reprezentantii firmei de paza, oamenii care se ocupa cu ordinea la stadion transmitandu-i ofiterului de presa ca au primit ordin sa nu-l lase sa intre in arena. Ionescu le-a prezentat acestora riscul actiunii lor, iar intr-un sfarsit, cand au realizat ca absenta ofiterului de presa de la stadion poate aduce amenzi usturatoare si chiar pierderea partidei cu 0-3 la masa verde, responsabilul cu presa a fost lasat sa-si faca treaba.

A instiintat LPF si FRF

Lucian Ionescu a fost ofiter de presa in Giulesti si in trecut
Lucian Ionescu a fost ofiter de presa in Giulesti si in trecut

In urma evenimentelor de duminica, Lucian Ionescu a trimis, marti, o scrisoare deschisa catre LPF si FRF, prin care i-a instiintat pe oficialii celor doua foruri fotbalistice despre tot ce s-a intamplat la meciul cu Universitatea Cluj. Regulamentul Ligii stipuleaza clar ca ofiterul de presa trebuie sa fie acreditat de LPF si de FRF, ceea ce in cazul lui Ionescu este valabil.

CITESTE SI:

IMAGINI socante! Un fotbalist de la Rapid si-a rupt cu bataia prietena, iar apoi a fost calcat in picioare de mai multi tineri!

Cine este moldoveanul care vrea sa cumpere Rapidul! A bagat bani la judo, in fotbalul de peste Prut si “nu-i plac smecheriile”

“Am trimis notificare in care am anuntat ca Ionescu nu mai reprezinta clubul”

Contactat pe marginea acestui subiect, Dragos Fratila a negat faptul ca i-a interzis lui Ionescu accesul pe stadion, insa a recunoscut ca a inaintat o notificare prin care anunta ca ofiterului de presa i s-a reziliat contractul: “Nu cred ca este adevarat ce spune domnul Ionescu in acea scrisoare. Am dat o notificare prin care aratam ca am reziliat contractul cu dansul, iar in notificare scrie ca din momentul in care am reziliat contractul, domnul Ionescu nu mai reprezinta clubul. Atat!”

Valerii Moraru

Mai mult, administratorul special a mai declarat ca la stadion se afla un om pregatit sa-i faca munca lui Ionescu, insa nu a putut sa spuna daca acesta este acreditat de FRF pentru acest sezon: “Avem un ofiter de presa, un domn care doi ani si jumatete a facut acelasi lucru. A preluat atributiile pana o sa vina un alt ofiter de presa”. In cazul in care in care observatorul partidei ar fi sesizat ca ofiterul de presa nu este acreditat de FRF, Rapid risca aceleasi sanctiuni enumerate in articol. Chiar si asa, Fratila nu a parut impresionat si a oferit un raspuns socant: “Daca nu s-au sesizat doi ani, se sesizau tocmai la acest meci?” , a fost replica sefului din Giulesti.

Contactat telefonic, Lucian Ionescu nu a vrut sa comenteze pe marginea acestui subiect.

Citește și...