Bombă în mass-media! Cum a umilit Romania TV pe Antena 3. Mai rar vezi așa ceva

Publicat: 06/08/2019 | 09:37
Bombă în mass-media! Cum a umilit Romania TV pe Antena 3. Mai rar vezi așa ceva

Mai rar vezi așa ceva! Bombă în mass-media. Cum a umilit România TV pe Antena 3.

Antena 3 a dat cele mai multe talk show-uri din topul lunii iulie. România TV, în schimb, le-a dat pe cele mai urmărite în a doua lună de vară.

Cele două posturi de știri domină clasamentul. După creșterile de luna trecută, Digi 24 înregistrează o ușoară scădere.

România Exclusiv, de la România TV, este cea mai urmărită emisiune de dezbatere. A fost lider la nivel național, dar și la orașe și pe segmentul comercial.

A avut o medie de audiență de aproximativ 662.000 de telespectatori, în toată țara.

Realitatea TV are un singur talk show în top – Legile Puterii, cu Denise Rifai. La fel și TVR 1 – România 9, cu Ionuț Cristache.

Paginademedia.ro prezintă cele mai urmărite emisiuni de tip talk show ale lunii IULIE:

NAȚIONAL. România TV a fost lider detașat al clamentului național, în luna iulie. Postul de știri a dat primele două cele mai urmărite emisiuni.

România Exclusiv a avut o medie de audiență de 662.000 de privitori.

Punctul culminant, tot de la RTV, a fost emisiunea de dezbatere de pe locul doi. A avut o medie de audiență de 430.000 de telespectatori.

Următoarele locuri aparțin Antenei 3, postul de televiziune care a și dat cele mai multe producții din clasamentul pe iulie.

Exces de putere și Sinteza zilei s-au clasat pe locurile trei și patru, cu o audiență medie de 400.000 de privitori.

URBAN. România Exclusiv, de la România TV, rămâne cel mai urmărit talk show și în mediul urban. Producția a adunat o medie de audiență de aproximativ 362.000 de telespectatori.

Sinteza zilei, cu Mihai Gâdea, a stat mult mai bine la orașe. S-a clasat pe locului doi, de unde a scos o audiență medie de 260.000 de privitori.

Punctul culminant a completat podiumul, cu cifre apropiate de emisiunea lui Gâdea.

Jurnalul de seară, de la Digi 24, s-a clasat pe ultimul loc din topul urban. Emisiunea lui Cosmin Prelipceanu a avut o medie de aproximativ 70.000 de telespectatori.

Dosar de politician, de la B1 TV, s-a clasat pe locul 16. România 9, de la TVR 1, a fost pe 17. De asemenea, Legile Puterii, de la Realitatea TV, s-a clasat pe locul 18.

Toate cele trei producții amintite au avut o medie de audiență de aproximativ 70.000 de privitori.

COMERCIAL. Tinerii au pus pe primul loc tot emisiunea de dezbatere de la România TV – România Exclusiv. Producția a scos o medie de audiență de 52.000 de telespectatori.

Adevăruri ascunse, de la Antena 3, s-a clasat pe locul doi, cu o medie de 40.000 de privitori.

Exces de Putere și Sinteza zilei au fost locurile trei și patru.

Jurnalul de seară, de la Digi 24, a stat mai bine pe segmentul comercial. S-a clasat pe locul 11, unde a avut o medie de 19.000 de privitori.