Bombă în showbiz! Anda Călin confirmă: Face nunta cu Liviu Vârciu

Publicat: 15/05/2019 | 10:59

Anda Călin și Liviu Vărciu s-au împăcat! Cei doi au lăsat neînțelegerile deoparte, iar acum sunt mai uniți și mai fericiți ca niciodată!

Deși relația lor a fost presărată și cu momente dificile, iată că și de această dată dragostea a învins. Anda și Liviu au împreună o minunăție de fetiță, Anastasia, pe care, o cresc împreună cu multă grijă. Chiar dacă Liviu are un program încărcat, ori de câte ori are puțin timp liber, și-l petrece în compania celor două fete din viața lui și încearcă pe cât posibil să se implice cât mai mult în viața micuței Anastasia.

Anda Călin a vorbit sincer despre motivul despărțirii, dar și despre reîmpăcarea cu Liviu Vârciu. Întrebată foarte des de fanii ei ce se întâmplă, frumoasa șatenă a dorit să lămurească situația.

„Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Nu ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi.”, a răspuns Anda Călin, pe Instagram.

Mai mult decât atât Anda, a făcut și anunțul mult așteptat. O să urmeze și o nuntă. Cât de curând Anda o să devina „doamna Vârciu”.

Citește și...