Bombă în televiziunea din România! La ce post îi vei vedea pe Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu! Antena 1, Kanal D sau Pro TV?

Publicat: 03/10/2018 | 12:31

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu vor prezenta o nouă rubrică, în cadrul emisiunii TEO Show, intitulată „Așa DA, așa NU”. Cei doi vor comenta cele mai recente apariții vestimentare ale vedetelor din România. Cunoscuți publicului în postura de jurați la „Bravo ai stil!”, Bote și Bădulescu vor face echipă și vor oferi titlul de „bine sau prost îmbrăcat” vedetelor. 

Cele mai extravagante, îndrăznețe sau prost alese creații vestimentare vor trece prin ochiul critic al celor două vedete cu o vastă experiență în modă. Raluca Bădulescu s-a făcut remarcată publicului de-a lungul timpului prin extravaganța stilului vestimentar inconfundabil, dar și prin sinceritatea dezarmantă cu care își susține punctul de vedere. Cătălin Botezatu are o carte de vizită remarcabilă în domeniul modei și e bucuros să facă parte din acest proiect.

„Acest proiect este o nouă provocare pentru noi, dat fiind faptul că este o rubrică de fashion în cadrul unei emisiuni de succes. Rolul nostru nu este de a critica acid oamenii în diverse ipostaze, ci de a-i ajuta să se îmbrace corect, de a fi echilibrați din punct de vedere vestimentar. Este o rubrică constructivă, plină de surprize”, a spus Cătălin Botezatu.

„Va fi o experiență extraordinară, așa cum fiecare proiect în cadrul familiei Kanal D mi-a adus satisfacții uriașe. Nu pot exprima în cuvinte cât sunt de fericită și de recunoscătoare pentru că am șansa de a prezenta această rubrică de fashion alături de „regele meu”, Cătălin Botezatu. Este un vis împlinit pentru mine. Sunt un mare fan al lui Teo Trandafir, o admir enorm, iar Bursucu e un coleg și prieten extraordinar. Nu poate fi decât o onoare pentru mine să fac parte din acest proiect”, a spus Raluca Bădulescu.

Premiera rubricii de styling „Așa DA, așa NU”, din cadrul emisiunii „Teo show”, are loc joi (4 octombrie), la ora 15:00, la Kanal D.

 

 

Citește și...