Bombă la Antena 1! Prezentatoare nouă la Neatza! Răzvan Simion și Dani Oțil au ținut să se afle de la ei

Publicat: 12/09/2018 | 09:14
Bombă la Antena 1! Prezentatoare nouă la Neatza! Răzvan Simion și Dani Oțil au ținut să se afle de la ei

Amalia Țîrcă, horoscopista de la matinalul ”Neatza cu Răzavn  și Dani”, a fost înlocuită cu o blondă celebră din showbiz. Este vorba despre Roxana Nemeș, care în prima zi de emisie s-a descurcat foarte bine. 

Matinalii Antenei 1 au apărut astăzi cu o colegă nouă în platou! Răzvan și Dani s-au despărțit de Amalia Țîrcă, horoscopista emisiunii. Fără să ofere prea multe detalii, aceștia au prezentat însă înlocuitoarea ei. Nimeni alta decât o blondă cunoscută de toată lumea. Este vorba despre cântăreața Roxana Nemeș.

Ea le-a explicat colegilor de platou că se va intrega foarte bine, mai ales că este o persoană matinală și nu va avea probleme în a se prezenta la program.

Detaliile care au condus la plecarea Amaliei din emisiune nu se cunosc însă. Certe ste că viața ei, cel puținc ea personală, este plinăd e evenimente în ultima perioadă.

”Demonule, te rog ia-ți labele de pe copilul meu!” 

Cici de la Sistem, fostul soț al Amaliei Țîrcă este supărat foc pentru Andrei Andu, noul iubit al Amaliei, se implică prea mult în viaţa copilului său. Artistul îşi doreşte ca pilotul să nu-i ştirbească autoritatea paternă.

„Demonule, te rog, ia-ţi labele de pe copilul meu! Ne iubim atât de mult, încât nu există demon destul de puternic pentru a învinge iubirea noastră! Copilul meu, tot copilul meu va rămâne!”, a scris Cici pe Facebook zilele trecute, semn că războiul a început.

Citește și...