Botezatu si Anda Adam in scene deocheate in dormitor! El e atins-o obraznic pe picior, iar ea fost la un pas sa se lase sarutata

Publicat: 30/04/2013 | 16:40
Botezatu si Anda Adam in scene deocheate in dormitor! El e atins-o obraznic pe picior, iar ea fost la un pas sa se lase sarutata

Cătălin Botezatu şi Anda Adam apare împreună într-un pictorial inedita! Cei doi au pozat pentru o celebră revistă din România şi au acordat un interviu despre relaţia dintre ei.

„Ne-am întâlnit prima dată în urmă cu mai bine de zece ani. Era şi atunci unul dintre cei mai eleganţi şi frumoşi bărbaţi celebri din România. Anii au trecut, iar acum este mai atrăgător ca niciodată. Am prietene care îmi povesteau cât de entuziasmate sunt femeile atunci când îl văd la prezentările de modă. Acum că am început să îl cunosc mai bine înţeleg motivul. Este şarmant, sexy, elegant din toate punctele de vedere. Este George Clooney în variant românească”, a mărturisit Anda Adam.

Cătălin Botezatu spune că o cunoaşte de foarte mult timp pe cântăreaţă şi îi apreciază munca pe care o depune în calitate de artist.

Cătălin Botezatu şi Anda Adam

„Pe Anda am cunoscut-o cu mulţi ani în urmă. Am apreciat-o dintotdeauna ca artist. Primul contact cu familia ei a avut loc atunci când fratele ei, un tânăr atletic şi profil de model american, s-a prezentat la un casting. Am colaborat o perioadă în mai multe proiecte de fashion până să plece definitiv în Australia. Cu Anda m-am văzut în tot acest timp la evenimente mondene. Apreciez faptul că, deşi este o femeie minionă, emană putere şi mult sex-appeal fără a face mari eforturi în acest sens”, a declarat Bote, pentru tabu.ro.

Cât despre relaţia lor de prietenie, Anda Adam spune că sunt doi „oameni maturi pe care nu îi interesează normele sociale şi gura lumii”: „Ne simţim bine împreună ori de câte ori de întâlnim. Suntem la stadiul de a ne trai viaţa cât mai intens cu putinţă. Nu ţin să pun o etichetă relaţiei noastre pentru că nu mi-a plăcut niciodată să-mi încorsetez trăirile şi sentimentele sub umbrela unor cuvinte. Suntem doi oameni maturi şi responsabili pe care însă nu-i interesează normele sociale şi gura lumii”.

Cătălin Botezatu şi Anda Adam

Mai mult, Bote este de părere că a trecut peste faza în care se lăuda prietenilor cu escapadele lui amoroase.

„Nu îmi place să vorbesc în public despre o relaţie, mai ales când este implicată o femeie celebră. Am trecut de faza infantilă în care le povesteam amicilor escapadele mele. Consider că femeia de lângă tine trebuie protejată. Avem o relaţie deschisă, suntem adepţii motto-ului “Trăieşte-ţi clipa”, suntem două firi într-o continuă căutare, avem nevoie de mult spaţiu, iar dorinţa de libertate ne apropie”, a mai spus designerul.

Ionut Chiperi

Citește și...