Brad Pitt, primul interviu despre divorţul de Angelina Jolie! Actorul a recunoscut că e alcoolic

Publicat: 03/05/2017 | 17:48
Brad Pitt, primul interviu despre divorţul de Angelina Jolie! Actorul a recunoscut că e alcoolic

Brad Pitt a vorbit pentru prima dată de divorţul de Angelina Jolie. Actorul a mărturisit că este alcoolic şi că face terapie pentru a reuşi să scape de cumplitul viciu.

Vestea despărţirii lui Brad Pitt de Angelina Jolie a întristat întraga lume! La câteva luni de la despărţire, actorul a acceptat să vorbească cu sinceritate despre divorţul de mama copiilor lui.

Pitt a mărturisit că a trebuit să o lase pe Jolie să ”plece” pentru că o iubea. Fostul soţ al artistei a mărturisit că a avut mari probleme cu alcoolul şi spune că acum face terapie pentru a scăpa de cumplitul viciu.

”Despărţirea a fost un conflict personal. Dacă iubeşti pe cineva, îl laşi laşi să plece. Acum ştiu ce înseamnă asta, pentru că asta simt. Înseamnă să iubeşti pe cineva care nu mai este, fără să aştepţi nimic în schimb. Nu înseamnă că i-am dat uitării. Noi aveam o vinărie. Îmi place foarte mult vinul, însă am ajuns jos de tot. A trebuit să mă îndepărtez pentru câteva minute. Într-adevăr, cred că puteam băga sub masă un rus cu vodka lui cu tot. Eram fost profesionist. Eram bun. Am pus capăt la tot, în afară de băutură, în momentul în care mi-am întemeiat o familie. Dar anul trecut, am scăpat lucrurile de sub control. Am început să beau prea mult şi a început să devină o problemă. Abia am început terapia. Îmi place. Am trecut pe la doi terapeuţi până când l-am găsit pe cel bun. Am lăsat munca să mă ţină departe de copii. Cei mici sunt atât de complicaţi. Îţi absorb totul. Au nevoie de ajutor, să le explici lucrurile. Au nevoie să fie ascultaţi. Atunci când eram ocupat, nu auzeam nimic altceva. Voiam să fac totul cât mai bine. Cei mici mi-au dat o lovitură în plin cu divorţul. Voi fi mai bun, voi fi mai bun pentru ei. Trebuie să le demonstrez. Pentru mine, această perioadă este una în care-mi privesc slăbiciunile şi căderile”, a povestit Brad Pitt în primul interviu despre divorţul de Angelina Jolie, potrivit dailymail.co.uk.