BREAKING. Florin Busuioc a făcut infarct! Medicii l-au resuscitat! Din păcate, Raed Arafat a confirmat totul în miez de noapte

Publicat: 07/11/2018 | 02:47
BREAKING. Florin Busuioc a făcut infarct! Medicii l-au resuscitat! Din păcate, Raed Arafat a confirmat totul în miez de noapte

Actorul Florin Busuioc a suferit, marți seară, un infarct miocardic după un spectacol la Craiova, fiind transportat la Spitalul de Urgență din oraș pentru o intervenție chirurgicală.

„Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Județean de urgență din Craiova”, a declarat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Actorul Florin Busuioc a făcut infarct imediat după spectacolul pe care-l avea la Craiova, la fața locului fiind chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, după care l-a transportat la spitalul din oraș.

Potrivit unor surse medicale, șeful Secției de Cardiologie și-a închis telefonul, fiind chemat de acasă un medic tânăr, Paul Trașcă, ce, la ora transmiterii știrii, urmează să intre în sala de operație pentru a-i pune stenturi actorului. Sursele medicale mai spun că starea lui nu permitea transportul la București.

„Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu știu exact în ce stare mai e, dar știu că a fost resuscitat și că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior”, potrivit purtătorului de cuvânt al unității spitalicești, Cristina Geormaneanu, potrivit Mediafax.

Florin Busuioc are 56 de ani.

Citește și...