Breaking news. Dealerii care alimentau VIP-urile cu droguri au fost lăsați liberi!

Autor: I.D.
Publicat: 17/10/2018 | 23:11

DIICOT a făcut ”pactul cu Diavolul”. Adrian Cărbunescu, George Gheorgiu și Andrei Damian Vinicius, dealerii care alimentau VIP-urile cu droguri, au fost lăsați liberi! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile unui dosar care a zguduit lumea bună a Capitalei. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Mare deranj s-a produs în rândul vedetelor după ce a explodat scandalul ”Droguri pentru VIP-uri”. Au fost vehiculate nume grele din showbiz, precum Oreste Teodorescu, Raluca Bădulescu, Elis Armeanca, Marian și Carmin Ionescu sau Răzvan Ciobanu. Doar primul a comentat acuzațiile, susținând că este o înscenare.

(VEZI AICI: DETALII DE ULTIMĂ ORĂ DIN DOSARUL LUI ”PABLO ESCOBAR AL ROMÂNIEI”)

Ancheta a scos la iveală că stupefiantele nu erau pure, iar cocaina era ”îndoită” cu paracetamol. Adrian Cărbunescu, George Gheorgiu și Andrei Damian Vinicius, dealerii vizați în acest caz, au fost acuzați că vindeau consumatorilor din București și din județele aflate în apropierea Capitalei praful alb la prețul de o sută de euro pe gram și cannabis la 50 de lei gramul. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

Au colaborat cu DIICOT?!

Vedetele mai sus menționate au fost citate la audieri, iar dosarul s-a mutat în instanță. Inculpații au fost reținuți și, ulterior, au primit arest la domiciliu. A urmat un recurs, prin care Adrian Cărbunescu, George Gheorgiu și Andrei Damian Vinicius au solicitat eliberarea. Pe care, surprinzător, au și obținut-o! Pentru că Tribunalul Prahova a decis, recent, că toți trei pot fi liberi fără niciun fel de problemă, deși li s-a imputat faptul că au vândut droguri.

“Ia act de retragerea propunerii de prelungire a măsurii arestului la domiciliu formulată de Parchetului de pe lângă Î.C.C.J. – D.I.I.C.O.T. SERVICIUL TERITORIAL PLOIESTI, cu privire la inculpaţii Cărbunescu Adrian, Damian Andrei Vinicius şi Gheorghiu George. Constată că inculpaţii au fost asistaţi de apărători aleşi”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul Prahova. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!

Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, presupușii dealeri ar fi colaborat cu procurorii și ar fi oferit date importante despre rețea. Motiv pentru care DIICOT nu a mai solicitat prelungirea arestului la domiciliu. Astfel că, în clipa de față, dealerii care alimentau VIP-urile cu droguri sunt liberi ca pasărea cerului! Cel puțin pentru moment!

(CITEȘTE ȘI: CEL MAI INVENTIV TRAFICANT ROMÂN: CUM VINDEA DROGURILE UN BĂRBAT, PÂNĂ SĂ FIE PRINS!)

Au scăpat de arest preventiv în august!

De precizat că, în august, procurorii care s-au ocupat de anchetă nu ar fi reușit să obțină suficiente dovezi, pentru că judecătorii au decis ca presupușii traficanți să fie cercetați în stare de arest la domiciliu, asta după ce inițial au fost reținuți.

(NU RATA: CAZUL ROMÂNULUI CONDAMNAT LA MOARTE A AJUNS ÎN PARLAMENT)

Soluția pe scurt: Admite contestaţiile formulate de inculpaţi împotriva încheierii nr.274/09.08.2018 pronunţată de Tribunalul Prahova, pe care o desfiinţează în parte, numai cu privire la aceşti inculpaţi și dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpaţilor cu măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 28 de zile începând cu data de 14.08.2018 şi până la data de 10.09.2018 inclusiv”, au decis, la momentul respectiv, judecătorii. (Cum câștigi bani rapid)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...