Breaking news. Informație-bombă în cazul lui Răzvan Ciobanu. A fost adus la Poliție bărbatul care…

Publicat: 17/05/2019 | 16:42
Breaking news. Informație-bombă în cazul lui Răzvan Ciobanu. A fost adus la Poliție bărbatul care…

Breaking news. Informație-bombă în cazul lui Răzvan Ciobanu. Ancheta continuă în cazul morții lui Răzvan Ciobanu, fostul creator de modă. Polițiștii încearcă să stabilească toate circumstanțele care au dus la moartea designerului, iar ultima informație extrem de importantă este aceea că un personaj-cheie a fost adus la audieri.

Este vorba despre Iulian Cercel, bărbatul care i-ar fi împrumutat mașina lui Răzvan Ciobanu. De fapt, CANCAN.RO a dezăvăluit, la vremea respectivă, că în mașina lui Răzvan Ciobanu a fost găsită o carte de identitate, pe numelșe Iulian Cercel.

Rămâne de văzut, acum, ce declarații va face acesta în fața anchetatorilor, cu atât mai mult cu cât moartea lui Răzvan Ciobanu ridică, încă, numeroase semne de întrebare.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Citește și...