Breaking News! Mașina lui Ianis Hagi a lovit un biciclist! Un martor susține că fotbalistul era la volan, dar…

Autor: Angie Voicu
Publicat: 26/04/2018 | 12:23

Mașina lui Ianis Hagi (19 ani) a lovit un biciclist, miercuri seară (25 aprilie), în jurul orei 21:15. Accidentul a avut loc în Constanța, iar martorii spun că la volan ar fi fost chiar fiul marelui fotbalist. Cu toate acestea, oamenii legii susțin că șoferul nu ar fi fost Ianis. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, a aflat detalii exclusive despre accidentul care a avut loc marți seară. 

Martorii oculari susțin că l-au văzut pe Ianis Hagi la volanul BMW-ului, dar în raportul Poliției se arată altceva. Potrivit polițiștilor, la volanul BMW-ului s-ar fi aflat, de fapt, George Salina, un bărbat de 30 de ani. Sursele CANCAN.ro susțin că BMW-ul implicat în accident este al lui Ianis Hagi, fiul marelui fotbalist. Numele biciclistului lovit de mașina lui Ianis Hagi este Emil Ionuț Dinu. După accident, victima a fost transportată la spital, dar era conștientă. Accidentul a avut loc la intrare în zona în zona Sala Sporturilor, din Constanța.

„Accidentul a avut loc în jurul orei 21.15. Ianis Hagi se afla la volan, dar altcineva a suflat în fiolă în locul lui. Dacă Poliția va face rost de filmările camerelor de supraveghere, se va convinge”, a declarat un martor, pentru Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România.

Ce spune Poliția

Poliția Constanța a confirmat în exclusivitate pentru CANCAN.ro că miercuri seară, în jurul orei 21.10, a avut loc un accident în parcarea Sălii Sporturilor din Constanța. În raportul întocmit la fața locului se menționează că șoferul George Salina (30 de ani), aflat într-un BMW cu nr. B-90-VHK, nu s-a asigurat la intrarea în parcare și a lovit un biciclist care circula pe pista special amenajată.

Recomandarea CIAO.RO