Breaking News | „Michael este…” Soția lui Schumacher a făcut anunțul trist la început de 2019

Publicat: 02/01/2019 | 12:13
Breaking News | „Michael este…” Soția lui Schumacher a făcut anunțul trist la început de 2019

Cu doar o zi înainte ca Michael Shumacher să împlinească vârsta de 50 de ani, soția sa – Corinna – a vorbit cu tristețe despre marele sportiv. Din păcate, chiar dacă se credea că Michael se simte din ce în ce mai bine, sportivul trece în continuare prin momente foarte grele, iar fanii sunt cu sufletele la gură. Accidentul grav prin care a trecut a lăsat în urmă sechele care nu vor dispărea, cu siguranță, niciodată.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Corinna încearcă să își păstreze optimismul, sperând ca medicii să facă tot ceea ce este omenește posibil pentru ca Michael Schumacher să își revină.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

„Facem toate eforturile omenesc posibile pentru a-l ajuta, puteti fi siguri de asta”, spune Corinna intr-un comunicat trimis cu o zi inainte de aniversarea legendei F1.

„Michael e în cele mai bune maini”, a transmis Corinna fanilor lui Schumi, din dorința de a-i liniști.

Corinna și Michael Schumacher înainte de teribilul accident

Va fi lansată o aplicație de ziua lui Michael Shumacher

Corinna le-afăcut fanilor lui Michael Schumacher și o mare surpriză:  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

„Aplicația oficială Michael Schumacher ne va ajuta să ne amintim de succesele lui Michael. E un nou pas în încercarea de a-i face dreptate lui și vouă, onorând marile lui victorii.” (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Citește și...