Breaking news. Soția a băgat divorț… a 3-a oară de un fotbalist celebru din ”Generația de aur”!

Publicat: 27/12/2018 | 23:20

Asta da căsnicie cu năbădăi! Ionel şi Dana Ganea se îndreaptă pentru a treia oară spre instanță! Soția l-a acuzat, în trecut, pe fotbalistul generaţiei de aur, de comportament violent. Tocmai de aceea, cei doi ajunseseră, de două ori, în pragul divorțului. Au revenit la sentimente mai bune, chiar în preajma pronunțării sentințelor, astfel că au rămas sub același acoperiș! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile ultimului episod nedorit din familia Ganea, care a condus, din nou, la Judecătorie. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Pentru a treia oară, Ionel Ganea este pe punctul de a ajunge în fața magistraţilor! Este vorba despre același caz: divorțul! Dana, soția lui, l-a iertat de două ori, în 2010 și 2017, când a depus cerere de divorț, dar, ulterior, a renunțat, cu puține zile înaintea procesului. Dana l-a acuzat pe fostul internațional român că ar fi abuzat-o fizic. Acum, soţia fostului fotbalist pare hotărâtă. A înaintat plângerea la Judecătoria Făgăraș. Rămâne de văzut dacă Ionel Ganea va reuși, pentru a treia oară, să-și înduplece consoarta. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Episoade furtunoase

Ionel şi Dana Ganea îşi spuneau ”Adio”, după aproape 24 de ani de căsnicie. Anunţul era făcut chiar de partenera fostului atacant, care confirma separarea. Se întâmpla în 2017. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Iniţial, soţia fostului jucător al generației de aur solicitase un ordin de restricţie, dar cererea formulată la Judecătoria Făgăraş nu a avut rezultatul scontat. Deşi părea că mariajul lor este pe sfârşite, Dana şi Ionel Ganea au renunţat, până la urmă, la divorţ. (Cum câștigi bani rapid) 

„Totul este de domeniul trecutului, nu mai există niciun divorț. Nu mai contează cum ne-am împăcat, important este că am depășit situația. Depărtarea, timpul și răbdarea au contribuit la împăcare. În zilele următoare îl aștept și pe Ionel în America. Eu acum sunt la fiica mea, Ioana”, au fost declaraţiile Danei, acum mai bine de un an.

Cei doi soţi le-au trimis judecătorilor de la Buftea o hârtie în care au anunţat că renunţă la separare, deoarece s-au împăcat. Informaţia a fost confirmată şi de avocatul lui Ganea, Florin Petrişor. Dana s-a înduplecat, cu toate că, iniţial, nu-l mai dorea în viaţa ei pe fostul fotbalist. După un weekend în Capitală, alături de soţ şi de copii, problemele păreau să fi dispărut. (VEZI ȘI: Ex-atacantul ”naționalei”, judecat în secret pentru amenințare)

Totul ar fi pornit de la o… ciorbă

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a prezentat, la vremea respectivă, un episod halucinant, care ar fi stat la originea disputei dintre cei doi soți.

“Într-o seară, Ionel a chemat la el acasă mai mulţi amici, printre care şi foşti fotbalişti, pentru a lua masa împreună. Toţi s-au aşezat pe scaune şi au aşteptat să fie serviţi. Dana a fost responsabilă cu acest aspect. A adus fiecărui invitat câte o farfurie cu ciorbă. Inclusiv Ionel a primit una. A gustat cu poftă, însă a luat foc.

S-a ridicat glonţ de la masă şi a început să urle la soţie: «Nu se poate aşa ceva! Ce fel de femeie eşti tu dacă nu ştii să încălzeşti cum trebuie o ciorbă? Păi tu mă faci de râs în faţa prietenilor mei! Asta-i ciorbă încălzită după tine?» Invitaţii au încercat să-l calmeze pe Ionel, însă degeaba. Acesta i-a scăpat şi câteva lovituri, fără să-i pese că este văzut de ceilalţi”, a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un apropiat al familiei Ganea. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...