BREAKING NEWS! Sotul Ancai Lungu, dus la DNA! Primele imagini de la DESCINDEREA procurorilor!

Publicat: 02/02/2015 | 11:00
BREAKING NEWS! Sotul Ancai Lungu, dus la DNA! Primele imagini de la DESCINDEREA procurorilor!

Clipe grele, pentru Anca Lungu. Sotul ei, Stefan Lungu, a fost dus in aceasta dimineata la sediul DNA.

UPDATE: 10.15

Paparazzii Cancan.Ro au obtinut primele imagini de la descinderea procurorilor DNA, la casa Ancai si a lui Stefan Lungu.

stefan Lungu

Anca Lungu traieste momente dureroase, dupa ce sotul ei, Stefan Lungu este anchetat de DNA.

Procurorii DNA vor audia, luni, opt persoane în dosarul „Gala Bute”, în care sunt vizate noi fapte de corupţie privind foşti angajaţi ai Ministerului Dezvoltării, printre cei care vor fi duşi la DNA pentru a da declaraţii fiind şi fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, spun surse judiciare.

Stefan Lungu

In acest moment se fac perchezitii la Stefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, la adresa din jud. Ilfov, localitatea Corbeanca.

Citeste si

Cat de mult a slabit Anca Lungu! E insarcinata, dar se poate ingrasa linistita, ca are unde sa depuna! Vezi cum arata acum

Anca Lungu a nascut! Prezentatoarea este in culmea fericirii

A fost prezentator TV

Stefan lungu a fost in 2005, prezentator al emisiunii „Tonomatul DP2”. Sotul Ancai Lungu este fostul consilier de imagine al Elenei Udrea. Cei doi s-au casatorit in 2013, in Grecia. Ceremonia religioasa a avut loc intr-o biserica din Lekada, iar petrecerea pe malul marii, in compania rudelor si a prietenilor apropiati. Evenimentul a fost cu totul special, diferit de nuntile clasice organizate in Romania la restaurant sau in cort.

L.L