Brigitte Năstase pleacă la „Ferma” de la Pro TV cu sufletul sfâșiat. Vestea groaznică primită de la medici

Publicat: 30/12/2018 | 09:12
Brigitte Năstase pleacă la „Ferma” de la Pro TV cu sufletul sfâșiat. Vestea groaznică primită de la medici

Brigitte Năstase urmează să plece în munți, abandonând civilizație, pregătită fizic pentru a face un show de zile mari la ”Ferma Vedetelor”, emisiunea postului Pro TV. Însă vedeta nu va intra în ”competiție” cu sufletul împăcat. Mama sa are mari probleme de sănătate, iar medicii urmăresc îngrijorați problemele cardiace ale femeii.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Brigitte va pleca la ”Ferma Vedetelor” pe data de 4 ianuarie, dar până atunci este alături de mama sa. Sanda Szeifert are complicaţii la inimă, iar în primăvara acestui an, după ce fiicele ei, Brigitte şi Cristina, au dus-o pe la cei mai buni medici din Italia, a primit un diagnostic grav. În urma unor investigaţii amănunţite, femeia a aflat că are două tumori în organism. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

De atunci, Brigitte a făcut naveta Bucureşti – Timişoara, oraşul natal, pentru a-i fi mai aproape. “Mama nu se simte prea bine. A avut o perioadă dificilă din punctul de vedere al sănătăţii, dar nu vreau să vorbesc mai mult despre asta pentru că o afectează”, spunea în luna martie Brigitte. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

În urmă cu doi ani, Brigitte şi-a pierdut tatăl. Emeric Ioan Szeifert a murit la 64 de ani, din cauza unui infarct miocardic. Acum, Sanda a rămas la Timişoara alături de cele două surori ale lui Brigitte, Cristina şi Gabriela. În astfel de condiții, putem presupune că Brigitte îşi va petrece Anul Nou la Timişoara, alături de mama ei. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Brigitte Sfăt și-a făcut două tatuaje

Recent, Brigitte Năstase și-a făcut două tatuaje în zona sânilor. Fosta soție a lui Ilie Năstase nu și-a făcut vreun desen, ci a ales să își scrie două citate pe corp, în apropierea sânilor, unul pe partea din față a corpului, celălalt pe lateral. (VEZI ȘI: BRIGITTE SFĂT SE PREGĂTEȘTE SĂ DEVINĂ DIN NOU MAMĂ: “VOI FACE TRATAMENTE, VREM UN COPIL”)

„Învinge răul prin bine, asta mi-am scris pe corp. Din fire voiam să mă răzbun pe ceea ce mi se întâmpla. Am încercat să mă maturizez și să îl las pe Dumnezeu să mă răzbune într-un fel. După ce am anunțat că divorțez de Ilie o parte din amicii care erau lângă mine erau pe interes. Mi-am scris pe corp pentru a nu uita acele momente.”, a mai spus Brigitte Năstase. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)
Citește și...