Brigitte Năstase și Florin Pastramă se căsătoresc! Cum arată inelele de logodnă

Publicat: 15/04/2019 | 15:18

Dacă unii credeau că relația lor este de fațadă în ”Fermă”, iată că, la scurt timp după eliminare, Brigitte Năstase și Florin Pastramă au decis chiar să-și unească destinele! 

Dovada că lucrurile merg într-o direcție foarte serioasă în ceea ce-i privește pe Brigitte Năstase și Florin Pastramă o face faptul că cei doi au luat decizia de a se căsători, și au făcut deja demersurile în acest sens.

Aceștia au fost surprinși la unul dintre cele mai luxoase magazine de bijuterii din Capitală în timp ce probau inele, anunță wowbiz.ro. Brigitte și-a luat imediat inelul de logodnă, unul spectaculos, cu diamant, care se vede perfect pe degetul ei. Din câte se pare, la fel va fi și verigheta.

Brigitte a fost convinsă că își dorește să se mărite cu Pastramă, și a declarat asta public chiar la scurt timp după ce a ieșit din ”Fermă”.

Ne iubim și acest lucru nu poate să ni-l ia nimeni! Suntem fericiți și, în curnd, poate o să facem și pasul cel mare. Este, poate, una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea! Simt că trăiesc din nou”, a spus Brigitte la acel moment.