Britney Spears renunță la muzică! Vedeta a fost internată într-o clinică de psihiatrie

Publicat: 15/05/2019 | 19:50

Larry Rudolph, managerul lui Britney Spears, a declarat că celebra cântăreață americană s-ar putea să nu mai susțină niciodată concerte, relatează publicația Rolling Stone.

Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu cu platforma de știri mondene tmz.com. Acesta consideră că, din informațiile pe care el și alți colaboratori ai artistei le au, cântăreața nu ar mai trebui să își reia seria de spectacole din Las Vegas prea curând și, poate, chiar niciodată.

Afirmația lui Larry Rudolph vine la câteva zile după ce vedeta americană a participat vinerea trecută, în fața Curții Superioare din Los Angeles, la o audiere alături de părinții ei. Starul a declarat că tatăl ei, Jamie Spears, a internat-o cu forța într-o clinică de psihiatrie și a forțat-o să ia medicamente. Judecătorii au cerut o evaluare psihiatrică care urmează să stabilească dacă artista pop va rămâne sau nu sub curatela tatălui său. Cântăreața a fost de acord să se supună acestei examinări.

Deși managerul nu este implicat în curatela vedetei, el recunoaște că aceasta a trecut prin numeroase probleme medicale și de sănătate mintală de când și-a anulat toate spectacolele și aranjamentele artistice pentru a fi alături de părintele său. „A fost furtuna perfectă”, declară Rudolph. „A trebuit să îi anulăm concertele deoarece medicamentele ei nu mai funcționau și fiindcă era devastată de boala tatălui ei”, a continuat acesta.

El a adăugat că, în vara anului trecut, Spears era dornică să plece în turneu, fiind chiar în proces de pregătire al concertelor. Rudolph este convins, însă, că aceasta nu-și mai dorește să susțină spectacole în prezent, fapt ce explică lipsa unor contacte între cei doi în ultimele luni.

Nu vreau să lucrez cu ea din nou până când va fi pregătită din punct de vedere psihic, mintal și emoțional. Dacă acel moment nu va veni niciodată, asta e. Nu am nici dorința, nici capacitatea să o fac să muncească din nou. Sunt alături de ea doar atunci când își dorește să lucreze. Și, dacă va vrea să facă acest lucru din nou, voi fi alături de ea să îi spun dacă va fi o idee bună sau nu„, a afirmat Larry Rudolph.

Citește și...