Bucurie mare în familia Antenei 1! O vedetă de la Neatza cu Răzvan și Dani a născut pentru a treia oară: „Am râs și am plâns”

Publicat: 23/05/2020 | 21:48
Bucurie mare în familia Antenei 1! O vedetă de la Neatza cu Răzvan și Dani a născut pentru a treia oară: „Am râs și am plâns”

O vedetă de la Antena 1 a adus pe lume cel de-al treilea copil și este cum nu se poate mai fericită! Este vorba despre Ruxandra Luca, reporter special de la Neatza cu Răzvan și Dani, care de-abia și-a strâns minune în brațe.

Ruxandra Luca, reporter special la “Neatza cu Răzvan și Dani” a adus pe lume cel de-al treilea copil și a povestit întreaga experiență pe blogul său personal. Vedeta de la Antena 1 a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și este cum nu se poate mai fericită și împlinită. Rândurile așternute sunt extrem de emoționante și a dezvăluit cum a reacționat atunci când l-a văzut prima dată pe bebeluș.

NU RATA –  CE VEDETE VOR DEVENI MĂMICI ÎN 2020

„După cum era de așteptat, Frățioara n-a stat în burtică până la facultate. Dar nici de Constantin și Elena n-a vrut să ne cunoaștem. Abia pe 22 mai a venit și e fetiță, chiar e fetiță, i-am numărat și i-am iubit toate degețelele, mă tot uit la trupușorul ei pufos și-mi zic: Doamne, chiar e a mea minunea asta, eu am făcut-o: Tot nu îmi vine să cred că sunt mamă de fată și mamă de trei. Viața noastră prinde cel mai frumos contur.

E incredibil cum ți se pot spulbera temerile într-o fracțiune de secundă și cât de firesc devine totul în momentul în care îți strângi puiul la piept.

Băieții nu sunt fizic lângă noi, dar vorbim zilnic pe FaceTime și parcă ar fi aici. Am plâns cu M în telefon când mi-au adus-o în salon și am alăptat-o pentru prima dată, am râs și am plâns cu Albert și Aris când și-au văzut surioara, tot prin telefon și au analizat-o la milimetru, apoi am râs și-am plâns doar cu ea în brațe și cu gândul la momentul în care și băieții o vor putea vedea cu adevărat, mirosi și iubi de aproape.

CITEȘTE ȘI – O VEDETĂ DE LA ANTENA 1 ESTE ÎNSĂRCINATĂ! MARELE ANUNȚ, FĂCUT ÎN NOAPTEA SFÂNTULUI ANDREI: “ÎL AȘTEPTĂM PE BEBE 3 ❤️”

Suntem bine, sănătoase, vrem acasă! Am să vă povestesc totul pe îndelete, în curând. Deocamdată, mi-am luat câteva momente să mă dezmeticesc și să mă bucur de minunea mică. A, și până ne externăm, Frățioara va trebui să primească și un prenume (sau două) de fetiță frumoasă, pufoasă și bună ce este” a scris Ruxandra Luca, pe blogul său personal.