Bunica lui Ionut, in prag de colaps! “Am vrut sa ma omor, sa ajung mai repede langa Ionut!”

Publicat: 23/10/2013 | 00:12

Aurica Anghel, bunica baietelului de patru ani ucis de caini a fost pe punctul de a-si lua viata din cauza durerea pierderii nepotelului. Ca si cum nu ar fi fost suficient, tatal baiatului i-a luat toate amintirile care o mai legau de micut!

“Nu am putut sa urlu, sa tip, sa fi facut ceva?”. Acestea sunt reprosurile pe care Aurica Anghel si le face acum in timp ce-si musca buzele si-i vine sa-si smulga parul din cap.

Bunica lui Ionut este devastata de moartea nepotelului ei
Bunica lui Ionut este devastata de moartea nepotelului ei

Moartea atata de violenta a nepotelului ei, Ionut Anghel, tragedia produsa in urma cu doua luni pe un teren viran de langa Parcul Tei, si-a pus amprenta asupra intregii comunitati, dar mai ales pe sufletul familiei.

Ionut Anghel

Batrana caruia i s-a reprosat ca nu si-a supravegheat poate asa cum trebuie cei doi nepotei, care s-au pierdut de ea intr-un final, continua sa socheze cu declaratiile pe care le face. Batrana, vizibil slabita si foarte bolnava, se sprijina de tocul usii si povesteste detalii halucinante care i-au trecut prin cap imediat dupa moartea lui Ionut.

Fratele mai mic nu reuseste sa-l ajunga pe cel mare si, cand Andrei iese din raza lui vizuala, e usor derutat
Fratele mai mic nu reuseste sa-l ajunga pe cel mare si, cand Andrei iese din raza lui vizuala, e usor derutat

“Eu iau multe pastile… Am vrut sa ma omor, sa ajung mai repede langa Ionut. Nu mai puteam, dar baiatul, Valentin, mi-a spus sa ma linistesc. Simt ca m-a abandonat toata lumea!”, isi incepe bunica seria marturisirilor socante.

Bunica isi face reprosuri pentru acea zi fatidica
Bunica isi face reprosuri pentru acea zi fatidica

Daca imediat dupa tragedie bunica s-a abtinut sa vorbeasca foarte mult despre partea ei de vina in acest caz, Aurica Anghel se face acum responsabila de cele intamplate si plange in timp ce isi face reprosuri.

Bunica lui Ionut este devastata de moartea nepotelului ei

“Am stat cu capul in jos, suparata, ziceam ca-i vad, ca-i vad. Nu m-am gandit ca cineva sa ma scuture, sa-mi zica: mai femeie, nu ai telefon? De ce am fost eu asa de moale si fara minte, mi-a luat toate mintile. Nu stiu ce-o fi fost in mintea mea? Si copilul mi-a zis ieri la telefon: Mai mama, dar si matale ai stat asa? Nici nu-mi venea sa spun, parca e ceva rau. Mi s-a blocat mintea, nu stiu. Baiatul imi zice: lasa, mama, ca nu mai ai ce sa mai faci. Ai grija de tata acum. Ai grija ce faci, nu te mai gandi. Ce-a fost, a fost. Degeaba te mai gandesti”, povesteste bunica.

Ionut Anghel

Ca si cum asta nu ar fi fost suficient, bunica a ramas si fara cele mai dragi amintiri pe care le avea cu Ionut. “Valentin mi-a luat toate pozele, ca sa nu-mi faca mai mult rau”.

Ionut Anghel

Dupa toate cele intamplate, tatal lui Ionut a vrut sa mai aline din suferinta bunicii si l-a adus in vizita, de mai multe ori, pe Andrei, fratele mai mare a lui Ionut.

(M.A.)
 

banner

Recomandarea CIAO.RO