Bunicul Luizei Melencu, anunț de ultimă oră: ”Merg în Piața Constituției și…”

Publicat: 03/12/2019 | 18:46
Bunicul Luizei Melencu, anunț de ultimă oră: ”Merg în Piața Constituției și…”

Astăzi, familia Luizei Melencu a protestat în fața sediului DIICOT, în urma unui scandal care a apărut între Gheorghe Dincă – ”Monstrul din Caracal” – și Tonel Pop. Avocatul familiei Melencu a declarat că Gheorghe Dincă l-ar fi amenințat și chiar ar fi sărit la bătaie.

Avocatul Tonel Pop a dezvăluit că a fost amenințat de Gheorghe Dincă, iar asta s-a întâmplat… ”spre amuzamentul procurorilor”. Mai mult, avocatul susține că Dincă s-ar fi repezit asupra sa și consideră că acesta ”era mână în mână cu procurorii”.

„Acest Dincă m-a amenințat timp de câteva minute, spre amuzamentul procurorilor. M-a amenințat, s-a repezit asupra mea. Acum procurorii ne sperie cu Dincă. Acesta mi-a spus că dacă am fete e posibil să fie violate. Practic, era mână în mână cu procurorii, deoarece l-au lăsat minute în șir pentru a ne jigni. A sărit la mine”, a declarat Tonel Pop, conform antena3.ro.

Bunicul Luizei Melencu: ”Eu vă anunț aici și acum…”

Mama Luizei Melencu speră, în continuare că Alexandra Măceșanu și fiica ei sunt în viață, iar bunicul Luizei Melencu a făcut un anunț de ultimă oră, conform sursei precizate mai sus:

„Pentru mine e clar, fetele nu sunt moarte şi nu mă las până nu se merge şi pe varianta asta. Eu vă anunţ aici şi acum că intru în greva foamei. Merg în Piaţa Constituţiei şi intru în greva foamei”, a declarat bunicul Luizei Melencu la ieşirea de la DIICOT.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020