Bunicul Luizei Melencu nu mai rezistă: ”Am o durere în suflet și o să mor cu ea cât de curând…”

Publicat: 30/10/2019 | 17:22
Bunicul Luizei Melencu nu mai rezistă: ”Am o durere în suflet și o să mor cu ea cât de curând…”

Familia Melencu trăiește o dramă din ziua în care Luiza a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Fata a fost luat la ocazie de Gheorghe Dincă, iar ulterior nu s-a mai știut nimic despre ea. Gheorghe Dincă – ”Monstrul din Caracal” – a declarat, în fața anchetatorilor, că a ucis-o și pe ea, nu numai pe Alexandra Măceșanu. Până acum, însă, nu au fost descoperite probe care să îi susțină declarația. 

Familia Luizei speră că fata este în viață, iar bunicul acesteia se află în pragul disperării și declară că nu mai rezistă foarte multă vreme. Bărbatul continuă să afirme că familia este mințită de autorități și că nu s-au depus toate eforturile pentru descoperirea ei.

”Am făcut afirmația și o voi face, fetele sunt traficate!. Să fie clar, aici e un joc murdar din partea anumitor instituții, persoane, oamenii ăștia știu foarte bine cu punct și virgulă ce s-a întâmplat. Nouă nu vor să ne spună de ce fetele au fost vizate, furate. Am o durerea în suflet și o să mor cu ea cât de curând. Este un joc murdar. Suntem mințiți”, a izbucnit Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, la România TV.

”Fetele sunt traficate!”

Bunicul Luizei Melencu nu se ferește să vorbească despre o adevărată ”mafie” și insistă asupra ideii că Luiza și Alexandra nu sunt moarte, fetele fiind, de fapt, traficate.

”Fata aia țipa acolo, noi trei luni nu am știut nimic. Acum și Alexandra e moartă. Nu sunt domnule! Fetele sunt traficate, exact ce s-a spus, nu se vrea să se ajungă acolo. E o mafie! Mafia procurorilor, milițienilor. E o mafie, să fie clar!”, a mai spus bunicul Luizei, conform sursei citate mai sus.

Citește și...