Burleanu a descoperit motivul pentru care a eşuat Daum: „Nu a avut traducător!”

Publicat: 12/10/2017 | 07:00
Burleanu a descoperit motivul pentru care a eşuat Daum: „Nu a avut traducător!”

Chritoph Daum este regretat de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a declarat pentru Digi 24 că neamţul a eşuat pe banca României dintr-un motiv incredibil, şi anume că nu a avut traducător!

Burleanu este convins că dacă ar fi avut o comunicare mai bună cu jucătorii şi s-ar fi făcut mai bine înţeles, tehnicianul german ar fi reuşit lucruri frumoasela cârma primei reprzentative.

„Dând timpul înapoi, cred că un minus l-a reprezentat această barieră lingvistică. Nu am avut traducător. Mesajul lui Daum şi al staff-ului său a fost că nu ne trebuie traducător.Toţi jucătorii de la naţională, mai mult sau mai puţin, sunt vorbitori de limba engleză”, a declarat Răzvan Burleanu la  Digi 24.

După despărţirea de Chritoph Daum, în presă au apărut dezvăîluiri incredibile din vestiarul echipei naţionale. Unele dintre acestea au fost făcute publice chiar de finanţatorul Gigi Becali. Cunoscut ca un om care spune lucrurilor pe nume, finanţatorul FCSB a dezvăluit că neamţul făcea şedinţe de spiritism în vestiar şi că îi puneam pe tricolori să se ia în braţe şi să se pupe între ei.

„Voi ştiţi că Daum făcea spiritism? Ce înseamnă dacă toată echipa stinge lumina şi aprinde lumânări şi deschide ochii?! L-am întrebat pe jucătorul care mi-a povestit: şi voi ce făceaţi, mă? «Leşinam de râs». Pe urmă, dimineaţă, ne punea să ne luăm în braţe, să ne pupăm! Da, făceau meditaţie, spiritism”, a declarat Gigi Becali.

Cu Daum pe bancă, România a ratat calificarea la Campionatul Mondial, tricolorii fiind nevoiţi să vizioneze încă un turenu final din faţa micilor ecrane.

În locul neamţului pe banca naţionalei a fost instalat Cosmin Contra, acesta fiind neînvins la cârma tricolorilor după două jocuri, având o victorie, 3-1 cu Kazahstan şi o remiză, 1-1 cu Danemarca.

Autor: Cristi P.                                            

                         

Citește și...