Burleanu îi arată pisica lui Daum: „Orice antrenor român poate fi o soluţie!”

Publicat: 30/08/2017 | 11:37

Preşedintele Federaţiei de Fotbal, Răzvan Burleanu a declarat că viitorul lui Christoph Daum se va decide după ultimul meci din campania de calificare la Campionatul Mondial din 2018 din Rusia.

Burleanu a spus că în cazul în care FRF va renunţa la serviciile tehnicianului german, care are ca obiectiv calificarea la Mondialul din 2018 atunci va lua în calcul orice variantă, inclusiv cea a instalării pe banca naţionalei a lui Cosmin Contra sau a lui Gică Hagi. 

„Avem aceste meciuri, trebuie să avem răbdare, la finalul acestei campanii de calificare vom analiza. Orice antrenor român poate fi o soluţie, nu am iniţiat, nu am avut contact cu un posibil antrenor. Până nu vom încheia această campanie nu o voi face. Orice antrenor visează la echipa naţională. Nici jucătorii nu merită aşa ceva, să se discute pe seama antrenorilor”, a declarat Răzvan Burleanu.

După rezultatele înregistrate până în prezent, România ocupă locul 4 în grupa E, cu numai şase puncte după şase meciuri şi are şanse foarte mici de a mai ajunge la Mondialul din Rusia.

Autor: Cristi P.

Citește și...