„Bursucul” pune semi-eșecul de la Giurgiu pe seama ghinionului: „Acesta a fost principalul motiv!”

Publicat: 06/07/2020 | 10:42
„Bursucul” pune semi-eșecul de la Giurgiu pe seama ghinionului: „Acesta a fost principalul motiv!”

Dan Petrescu, antrenorul principal al formației CFR Cluj, a declarat la finalul partidei pe care echipa sa a terminat-o nedecis în prima rundă a returului play-off-ului Ligii 1 la Giurgiu cu Astra, scor 2-2, că doar ghinionul i-a privat pe elevii săi de o victorie.

„La cum s-a jucat, ne încurcă acest rezultat. Ghinionul a fost principalul motiv. Cu Steaua, am avut noroc, acum s-a întors. Au avut maximum două ocazii, nu ştiu cum au marcat două goluri. Am avut 6 ocazii la 2-0, la 2-1, 2-2. Noi eram o echipa pragmatică. Echipa a jucat foarte bine. A dominat. Când îi ai pe Budescu, Alibec, Fatai pe teren, se poate întâmpla orice. Pe Craiova e presiunea, ei sunt pe primul loc. Dar şi aşa, noi suntem la mâna noastră, dacă adunăm 4 victorii, câştigăm titlul…A fost un autogol incredibil, nu am înţeles cum a fost, şi al doilea gol în momentul în care voiam să fac nişte schimbări… Poate am pierdut puţin concentrarea, prea uşor a dat Alibec. E important ce vor face celelalte echipe cu Craiova, mi-aş dori foarte mult când vine Craiova aici, Astra să joace cu acelaşi spirit şi să-i văd în teren pe Budescu, Alibec şi Fatai, că nu i-am văzut la meciul tur”, a declarat Dan Petrescu, după meci.

În urma remizei de la Giurgiu, CFR Cluj a căzut pe locul 2 în play-off cu 37 de puncte, noul lider al Ligii 1 fiind Universitatea Craiova cu 38 de puncte. Cu punctul obținut din duelul cu CFR Cluj, Astra a revenit pe locul 3 cu 29 de puncte, cu unul peste FCSB și FC Botoșani, formații care se află pe locurile 4 și 5. Play-off-ul este închis de Gaz Metan Mediaș, echipă care are 25 de puncte.