„Bursucul” s-a săturat de pandemie: „A fost și este cea mai ciudată perioadă din viața mea!”

Autor: Cristian P
Publicat: 23/05/2020 | 11:58
„Bursucul” s-a săturat de pandemie: „A fost și este cea mai ciudată perioadă din viața mea!”

Dan Petrescu, antrenorul principal al campioanei CFR Cluj, a declarat într-un interviu acordat celor de la lpf.ro că această perioadă a pandemiei este cea mai ciudată pe care a trăit-o în viața sa.

„A fost şi, încă este, cea mai ciudată perioadă din viaţa oricărui om. În ultimii 50 de ani nu au mai fost probleme asemănătoare, poate doar la Revoluţia din 1990 am mai stat închis aşa de mult în casă! E foarte greu, mai ales pentru oamenii care sunt obişnuiţi să facă mişcare, dar trebuie să facem ceea ce ne transmit autorităţile pentru siguranţa sănătăţii noastre şi a celor din jur”, a declarat Dan Petrescu pentru cei de la lpf.ro

Antrenorul campioanei en-titre și totodată a liderului la zi al Ligii 1 a spus că își dorește ca echipele din fotbalul românesc să găsească resursele necesare pentru pentru a avea continuitate având în vedere că din cauza pandemiei toată lume a a avut de suferit din punct de vedere financiar.

Tehnicianul a mai spus că îi este foarte greu să-I readucă pe elevii săi din nou la parametric optimi.

„A fost o pauză lungă, cum nu suntem obişnuiţi noi cei din fenomenul fotbalistic. Va fi greu să-i capacităm, să-i readucem la nivelul optim pentru startul competiţiei, însă vom munci, după regulile impuse de către autorităţi, pentru a reuşi să fim pregătiţi la startul competiţiei! În această perioadă, orice antrenor trebuie să gestioneze foarte bine antrenamentele. După o perioadă atât de lungă de pauză, nu este uşor să îi readuci pe jucători la parametrii fizici optimi”, a conchis Dan Petrescu.

Citește și...