Ca in minti criminale! Un buzoian si-a autodenuntat familia la Politie dupa ce au ucis impreuna un vecin!

Publicat: 12/10/2014 | 10:46
Ca in minti criminale! Un buzoian si-a autodenuntat familia la Politie dupa ce au ucis impreuna un vecin!

Patru membri ai unei familii au ucis cu sange rece un vecin, in 2008, iar acum, dupa sase ani in care anchetatorii inca mai cautau indicia despre criminal, au fost martorii unui autodenunt halucinant!

Cei patru, Marian Muti, Victor Muti, Veta Muti si Tudorita Ghenciu, au fost retinuti dupa un denunt facut de primul dintre ei.

Crima copii

Cel care a facut autodenuntul este Marian Muti, cel care a indicat si locul in care au ascuns cadavrul. Cu ocazia cercetarilor, anchetatorii au gasit mai multe fragmente osoase si haine.

„Din probatoriul administrat până în prezent, a rezultat faptul că, în cursul lunii martie 2008, într-un imobil situat într-o comună din judeţul Buzău, inculpaţii au aplicat lovituri succesive şi de o intensitate deosebită victimei G. D., care, în urma leziunilor traumatice grave provocate, a decedat. Ulterior, cei patru au procedat la îngroparea cadavrului pe câmp, în zona denumită Valea Colacului, pentru a ascunde astfel fapta şi împrejurările comiterii ei”, se arata in referatul procurorilor.

crima

Potrivit anchetatorilor, victima a fost ucisa in bataie!
Identitatea victimei a fost stabilită prin raport de expertiza genetică judiciara.

Crima

Dosarul acestui caz a fost inregistrat initial la Parchetul de pe langă Tribunalul Buzau, fiind preluat ulterior de catre Sectia de urmărire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

(M.A.)
 

Citește și...