Câinele Clau-Gol le-a cerut jucătorilor să muşte din FCSB-işti!

Publicat: 13/10/2017 | 09:40

Partida din aceasă seară dintre FC Voluntari şi FCSB, meci care va cota pentru prima etapă a returului acestei ediţii de campionat a Ligii I este una specială pentru Claudiu Niculescu. Tehnicianul, care recent a fost aproape de a prelua Dinamo, a declarat la conferinţa de presă premergătoare partidei din aceasrtă seară că îşi doreşte victoria şi datorită trecutului său dinamovist, dorinţa sa cea mai mare fiind de a bate FCSB!

„Personal îmi doresc foarte mult să câştig împotriva lor. Jucăm împotriva echipei care şi-a propus ca obiectiv titlul şi care clar se luptă pentru campionat. Suntem conştienţi de faptul că, dacă suntem determinaţi şi concentraţi 100%  la miza acestui joc, putem câştiga punctele puse în joc. Trebuie să facem un joc perfect din punct de vedere tactic şi să nu le oferim şanse. Au jucători foarte buni şi te taxează dacă le dai ocazii. Noi am obţinut rezultate bune când am acţionat ca un grup. Sper să facem cât mai puţine greşeli şi să câştigăm. Cert este că ne aşteaptă un meci de greu şi nu ştim situaţia lor din punct de vedere medical. Steaua are un lot din care poate alinia trei echipe, nu două şi vor face tot posibilul să câştige meciul, la fel cum vom face şi noi”, a declarat Clau-Gol.

FC Voluntari a terminat turul de campionat pe locul 9 cu 15 puncte, la trei puncte de locurile de play-off, în timp ce FCSB se află pe locul 2 cu 28 de puncte, la patru puncte de cei de la CFR Cluj.

Partida de la Voluntari dintre echipa pregătită de FC Voluntari – FCSB, programat în etapa a XIV-a  a Ligii I, prima a returului din sezonul regulat, se va disputa astăzi de la ora 20:45, meciul urmând a fi transmis în direct de Digi, Telekom Sport şi Look.

 

Autor: Cristi P. 

Recomandarea CIAO.RO