Câinele-vedetă al lui TUDY! Îşi antrenează… lăbuţele în parc!

Publicat: 24/05/2016 | 19:15

Fostul iubit al ex-soţiei lui Pepe, Tudy Ionescu, a rămas în memoria publicului drept tânărul înflăcărat care se autosatisfăcea în oglindă cu gândul la ”zeiţa” lui. De această etichetă încearcă să scape construindu-şi o carieră politică, aşa că îl regăsim pe listele de vot pentru Primăria Capitalei. În timpul liber, Tudy preferă însă activităţi... obişnuite!

Tudy se relaxează pentru bătălia electorală care va avea loc peste două săptămâni, întrucât tânărul politician, înscris în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, se află pe un loc fruntaş pe listele formaţiunii pentru Consiliul General al Capitalei. Până atunci, fostul iubit al primei neveste a lui Pepe preferă să-şi petreacă timpul în compania celui mai bun prieten, şi vorbim, desigur, de patrupedul lui.
Îl vedem în imaginile de pe CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, practicând cea mai obişnuită activitate ”canină”. Mai exact, profitând de temperaturile mai ridicate de zilele trecute, Tudy aruncă în lacul Herăstrău ”osul” special de cauciuc iar căţelul plonjează în apă, înoată cu spor în larg, apucă ”trofeul” şi se întoarce victorios la stăpân. Scena se repetă, iar şi iar, până când patrupedul dă semne de oboseală. Câinele, pe care nu îl cheamă ”Lăbuş”, ştiind trecutul stăpânului, ci ”Skip”,  a participat la emisiunea ”Ham Talent”, unde a dat fix de ”duşmanul” stăpânului, Pepe. ”Lăbuş”…pardon Skip, nu a câştigat concursul, cine ştie, poate pentru că Pepe n-a uitat isprava stăpânului, sau căţelul n-a avut suficient talent!

Odiseea lui Tudy, la oglindă
Acum patru ani, Tudy a făcut furori, în ipostaze necenzurate. El a trăit o poveste de dragoste cu soţia lui Pepe, iar atunci când muzicianul a aflat că l-a înşelat cu Tudy, a divorţat.

Relaţia lor nu a fost foarte lungă, dar deosebit de intensă. Atât de intensă încât Tudor, care de pe atunci aspira la o carieră politică, în calitatea sa de student la SNSPA, se masturba in faţa camerei web şi în oglindă cu gândul la febleţea lui, fără să uite să-i facă, în acelaşi timp, şi dedicaţii ”speciale”.

Vrei sa ma umplu de s@#$a baby? Sau vrei să o lipesti pe oglinda asta? Ce bună e!  E mai bună să o gust de pe buzele tale! Oglinda asta care ne-a vazut cum ne f****m… Baby, cât de dor îmi e de tine să te simt adânc Şi caldă! Oh, Oana. „, sunt doar câteva dintre vorbele spuse printre gemete, chiar înainte ca acesta să ejaculeze pe oglinda imensă. Nu s-a gândit însă că filmuleţele cu pricina vor deveni publice, iar el va ramane, ulterior, în memoria electoratului drept Tudy L… Sau ”Uigabal”, cuvântul de ocară spus invers de Pepe, rănit în mândrie întrucât din cauza lui şi-a pierdut prima dragoste ajungând la divorţ. (Gabriel Niculescu)
 

Citește și...