„Câinii” în frunte cu „Mister” vor să preia Dinamo: „Domnule Ionuţ Negoiţă, este momentul să te retragi!”

Autor:
Publicat: 18/04/2020 | 20:52
„Câinii” în frunte cu „Mister” vor să preia Dinamo: „Domnule Ionuţ Negoiţă, este momentul să te retragi!”

„Câinii” au făcut o ofertă clară pentru a cumpăra Dinamo de la Ionuț Negoiță.

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, a făcut o ofertă publică în valoare de un leu pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni (82,9368%) deţinut de Ionuţ Negoiţă la Dinamo.

Susţinută de Cornel Dinu,  Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a făcut un apel către cealaltă grupare a fanilor, Asociaţia Suporterilor „Peluza Cătălin Hîldan”:

„Facem un apel să ne susţineţi în demersul nostru de a readuce Dinamo în mâinile celor care iubesc necondiţionat această echipă. Uniţi nu putem fi înfrânţi! Totul pentru Dinamo”, se precizează într-un comunicat de presă.

În cadrul aceluiași comunicat, fanii „alb-roșii” îi transmit lui Negoiță că a venit momnetul să se retragă așa cum a promis.

„Domnule Ionuţ Negoiţă, gândeşte înţelept, este momentul să te retragi aşa cum ai promis. Nu putem trăi la nesfârşit cu faţa la trecut şi cu spatele la viitor. În aceste vremuri grele din viaţa lui Dinamo, este imperios necesar să ne luăm destinul în propriile mâini, să luptăm pentru ceea ce nouă ne aparţine, să ne luăm Dinamo înapoi. Ne-am săturat de pseudo investitorii care au sabotat clubul ani şi ani la rând, care şi-au umplut conturile pe spatele lui Dinamo, devenită paravan pentru afacerile lor dubioase, în timp ce fotbalul dinamovist a ajuns la un minim istoric. În urma ultimelor declaraţii venite dinspre actualul patronat al lui Dinamo, vă anunţăm pe toţi suporterii dinamovişti că în această seară, Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo a trimis o ofertă scrisă de cumpărare a pachetului majoritar de acţiuni al SC Dinamo 1948 SA”, se arată în comunicatul citat.

După cum bine știți, în lua  feburarie a acestui an „câinii” reprezentaţi de Asociaţia Suporterilor „Peluza Cătălin Hîldan”, au cumpărat 10% din acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă la gruparea bucureşteană prin programul socios „Doar Dinamo Bucureşti” (DDB). Aceeaşi asociaţie a strâns în ultimele zile din donaţii peste 170.000 de lei pentru obţinerea licenţei clubului pentru sezonul 2020-2021 al Ligii I.