„Câinii” nu și-au luat gândul de la play-off: „Avem nevoie de o minune!”

Autor: Cristian P
Publicat: 30/12/2019 | 12:51
„Câinii” nu și-au luat gândul de la play-off: „Avem nevoie de o minune!”

Cu toate că au terminat 2019 pe locul 9 cu 28 de puncte și sunt la șapte lungimi în spatele formașiei Viitorul Constanța, echipă clasată pe locul 6, ultimul care permite accederea în play-off, „câinii” au anunțat că nu și-au luat gândul de la acest obiectiv.


Biletul Zilei » Mizăm pe un combo din fotbal, baschet și hochei pentru un debut „verde” de săptămână!


Deian Sorescu, unul dintre cei mai reprezentativi fobaliști ai lui Dusan Uhrin jr. a declarat pentru site-ul oficial al trupei din Șoseaua Ștefan cel Mare că „alb-roșii” mai au şanse să se califice în play-off-ul Ligii I.

„A fost o primă parte a campionatului grea, atât pentru suporteri, cât şi pentru noi, cu problemele care au fost şi care încă mai sunt. Încercăm să luptăm până la capăt şi să urcăm în clasament. Credem în play-off, de ce să nu credem? Atât timp cât este posibil şi matematic avem şanse, trebuie să credem. În fotbal o minune poate schimba totul. Noi mergem înainte, vom lupta până la sfârşit”, a declarat Deian Sorescu.

Mijlocașul „alb-roșilor” susține că în acest moment principalul obiectiv al echipei îl reprezintă câștigarea Cupei României, care ar putea salva în parte acest sezon.

„Cupa României ar putea salva puţin acest sezon, dar suporterii doresc să vadă echipa în play-off, luptându-se pentru câştigarea campionatului. Însă noi sperăm să câştigăm Cupa şi cu siguranţă fanii vor fi fericiţi”, a adăugat Deian Sorescu.

La reluarea Ligii 1, „câinii”, care sunt pe loucl 9 cu 28 de piuncte, vor juca cu Astra Giurgiu pe teren propriu după care se vor deplasa la Voluntari pentru duelul cu „lanterna” campionatului urmând a încheia acest sezon regular cu derby-ul de pe „Național Arena” cu FCSB și confruntarea de la Mediaș cu Gaz Metan.

 

 

Citește și...