„Câinii” sunt de neoprit » 50.000 de euro strânși de fani pentru salariile fotbaliștilor Dinamo București!

Autor: Cristian P
Publicat: 09/05/2020 | 20:56
„Câinii” sunt de neoprit » 50.000 de euro strânși de fani pentru salariile fotbaliștilor Dinamo București!

După ce zilele trecute au virat în conturile clubului Dinamo suma necesară pentru ca gruparea să plătească toate datoriile pentru a putea obține licența care să-i permitp prezența și sezonul viitor în Liga „câinii” au mai făcut încă o donație.

Astfel, prin programul „Doar Dinamo București” (DDB), suporterii echipei Dinamo au strâns 50.000 de euro, prin, sumă cu care intenţionează să împrumute clubul pentru plata salariilor fotbaliştilor.

„Suntem oameni ai acţiunilor, ai faptelor. Trecem dincolo de vorbe. După plata licenţei de către suporteri, prin Programul DDB, suntem gata să oferim alţi 50.000 de euro, care s-au strâns în ultima săptămână, pentru plata salariilor jucătorilor. Suma aceasta se adaugă celorlalte două tranşe deja transferate către club, 200.000 euro şi 150.000 euro. Membrii DDB vor primi prin email invitaţia de a vota această propunere. Nu putem lăsa echipa la greu. Banii cu care ajutăm clubul nu se pierd şi nu sunt puşi într-un sac fără fund”, se arată într-un comunicat al suporterilor.

Potrivit fanilor, sumele strânse sunt vărsate în contul clubului FC Dinamo sub formă de împrumut, „câinii” asigurându-se ulterior că banii ajung la jucători.

Conform contractelor de împrumut cu clubul, dacă sumele nu se întorc în Programul DDB la data scadentă, acestea se transformă în acţiuni, în felul acesta suporterii putând ajunge să deţină 20% din clubul Dinamo.

Citește și...