Călin Popescu Tăriceanu, despre ”justiția selectivă”: ”Sunt foarte mulți oameni care conștientizează aceste grave derapaje de la statul de drept”

Publicat: 09/03/2019 | 13:31

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, lider al ALDE, a declarat sâmbătă că ”justiţia selectivă din ultimii 12 ani, care a fost făcută pentru a elimina elite intelectuale, este un grav regres”.

Călin Popescu Tăriceanu consideră că s-au făcut și progrese, numai că – pe de altă parte – există și regrese.

„Am făcut și progrese dar am făcut și regrese. Ceea ce s-a întâmplat în ultimii 12 ani cu justiția selectivă, justiția care a fost făcută pentru a elimina elite intelectuale, oameni obișnuiți care au avut de suferit, oameni politici, este un grav regres care s-a făcut”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: ”VREAU SĂ FIU UN ALTFEL DE PREȘEDINTE!”

El a mai spus că în prezent mulți conștientizează derapajele apărute în ultimii ani.

”Sigur, astăzi văd că sunt foarte mulți oameni care conștientizează aceste grave derapaje de la statul de drept și este obligația noastră să revenim la normalitate pentru că așa cum spuneam nu se poate democrație fără libertate, nu se poate bunăstare fără democrație și libertate”, a adăugat Tăriceanu.

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a participat sâmbătă la ceremonia militară și depunerea de coroane organizată cu prilejul Zilei detinuților politici anticomunisti și deportați din România in perioada 1944 – 1989.

Citește și: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, REFERITOR LA PROTESTELE MAGISTRAȚILOR: ”TREBUIE SĂ EXISTE O MINIMĂ OBLIGAŢIE DE REZERVĂ”

Citește și...