Călin Popescu Tăriceanu & juniorul s-au “întrecut” cu bicicletele pe Kiseleff

Publicat: 18/05/2019 | 19:10

Călin Popescu Tăriceanu a preferat o modalitate inedită de a se relaxa – plimbarea cu bicicleta. Dar nu singur, ci însoțit de băiețelul cel mic, Tudor – în vârstă de 4 ani -, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini în exclusivitate. Președintele Senatului a profitat, din plin, de fiecare minut petrecut în aer liber, într-o sâmbătă însorită de mai.

Îmbrăcat casual – blugi, cămașă albă și șapcă de baseball -, Călin Popescu Tăriceanu a pedalat pe Bulevardul Kiseleff, pe o bicicletă asistată electric, fiind ”urmărit” îndeaproape de Tudor. Băiețelul nu a dorit să se lase mai prejos decât tatăl său și a pedalat voinicește pe bicicleta portocalie prevăzută cu roți ajutătoare, reușind performanța de a nu rămâne, niciodată, în urmă.

Călin Popescu Tăriceanu și băiețelul său au străbătut pista de biciclete a bulevardului fără să se grăbească, pedalând împreună și bucurându-se de momentele petrecute în aer liber, iar pe chipul celui mic s-a putut citi o justificată încântare după o astfel de ”întrecere”.

Călin Popescu Tăriceanu, pedalând pe Bulevardul Kiseleff alături de băiețelul său
Citește și...