Camelia Duta, dansatoarea de step de la Romanii au Talent, are mari probleme cu banii! Vezi ce se intampla!

Publicat: 29/06/2015 | 00:27
Camelia Duta, dansatoarea de step de la Romanii au Talent, are mari probleme cu banii! Vezi ce se intampla!

Va mai amintiti de Camelia Duta, dansatoare de step de la Romanii au Talent? Chiar daca s-au intamplat multe lucruri bune in viata ei, ea tot are probleme cu banii. 

De abia a implinit 35 de ani, iar viata ei s-a schimbat radical dupa ce a participat la Romanii au Talent. A primit un apartament, iar acum munceste din greu pentru a isi mobila casa visurilor sale.

Camelia Duta
Camelia Duta

Asteapta salariul sa isi plateasca datoriile

A primit o casa cadou, iar acum se chinuie sa invete sa danseze mai bine step, ca sa reuseasca sa castige si pe langa job-ul de la spalatorie. 

Camelia Duta a ajuns cunoscuta in toata tara dupa ce a participat la Romanii au Talent
Camelia Duta a ajuns cunoscuta in toata tara dupa ce a participat la Romanii au Talent

„Am avut pe 1 iunie spectacol la Husi pentru copii si am inceput sa-mi fac singura coregrafiile de step, tot de pe youtube. Ma uit la un pas, apoi imi improvizez singura, am facut o coregrafie de step, intr-o saptamana, dar am repetat si opt ore pe zi. datoriile nu le-am platit, ca astept sa iau salariul”, ne-a spus Camelia Duta.

————————————————————————————-

CITESTE SI

Camelia Duta, femeia de serviciu de la Romanii au Talent, a luat o decizie radicala! Strange bani sa plece din tara!

O mai tii minte pe Camelia Duta de la Romanii au talent? Vezi transformarea INCREDIBILA a femeii!

O mai stii pe Camelia Duta de la „Romanii au talent”? Gestul neasteptat pe care l-au facut mai multe vedete pentru a o ajuta

————————————————————————————–

A facut rate sa isi cumpere pat

Cat despre apartament Camelia ne-a spus ca facut rate ca sa isi mobilize o parte, dar din pacate nu a avut suficienti ca sa isi faca si bucataria. “Mi-am luat mobila in casa, in aprilie fac un an de cand stau aici. Pe parte sentimentala sunt singura, vreau intai sa ma asez la casa mea. Acum trebuie sa imi cumpar aragaz, sa fac bucataria”, ne-a spus, in urma cu ceva vreme,  Camelia Duta. (A.S.)

 

 

Citește și...