Campioana a băgat frica în Ruben Albes: „Va fi cea mai dificilă partidă a sezonului!”

Publicat: 13/09/2020 | 10:41
Campioana a băgat frica în Ruben Albes: „Va fi cea mai dificilă partidă a sezonului!”

Ruben Albes, antrenorul principal al formației FC Hermannstadt, a declarat într-o conferință de presă că duelul pe care elevii săi îl vor susține în această seară de la ora 21:30 în „Gruia” cu CFR Cluj va fi cel mai dificil din acest sezon.

„Probabil va fi cea mai dificilă partidă din acest sezon. Nu doar pentru ca întâlnim o echipă magnifică, cum este CFR Cluj, dar şi pentru că jucam în deplasare. Dar şi noi mergem acolo cu o mentalitate puternică. Vom încerca să ne întoarcem cu puncte din această deplasare. Acum arătăm ceva mai bine faţă de primele două etape. Sperăm să luam cele mai bune decizii înainte de startul următorului meci”, a declarat Ruben Albes.

Pentru confruntarea din „Gruia”, ibericul nu va putea conta pe Stanley Elbers, David Mayoral şi Bright Addae, fotbalişti transferaţi recent la echipă.

„Unii dintre fotbaliştii recent transferaţi au ajuns deja la echipă, alţii urmează. Cert este că au nevoie de antrenamente în picioare ca să îşi intre în ritm. Suntem într-un moment delicat, marcat de fotbalişti care vin şi pleacă. Avem nevoie de mai multe săptămâni pentru a ne antrena împreună, pentru a arăta cea mai bună versiune a noastră, să demonstrăm că suntem o familie. Cel mai probabil, după trei-patru săptămâni vom arăta aşa cum ne dorim”, a adăugat Ruben Albes.

Partida CFR Cluj – FC Hermannstadt va avea loc de la ora 21:30 partida fiind programată în cadrul rundei a III-a a Ligii 1, fiind transmisă în direct de Digi Sport, Telekom și Look.

Programul etapei a III-a Liga 1
FC Argeș – UTA Arad 1-1
Dinamo București – FC Botoșani 1-1
Academica Clinceni  – Chindia Târgoviște 0-0
Politehnica Iași – Gaz Metan Mediaș 1-4
FC Voluntari – FCSB 2-1
Duminică, 13 septembrie
ora 19.00 Astra Giurgiu – Sepsi OSK Sf Gheorghe
ora 21.30 CFR Cluj – FC Hermannstadt
Luni, 14 septembrie
ora 21.00 Viitorul Constanța – Universitatea Craiova