Campioana României a intrat în linie dreaptă pentru debutul în Champions League » Djokovic, marele absent al ardelenilor!

Publicat: 18/08/2020 | 11:26
Campioana României a intrat în linie dreaptă pentru debutul în Champions League » Djokovic, marele absent al ardelenilor!

CFR Cluj, campioana României, s-a deplasat astăzi în Malta, unde miercuri de la ora 22:00 se va duela cu Floriana FC pentru accederea în turul al doilea preliminar al Champions League ediția 2020-2021.


BILETUL ZILEI » PARIEM 100% PE FOTBAL PENTRU UN NOU „VERDE!”       

După cum bine știți, din cauza pandemiei de coronavirus, UEFA a decis ca aceste dueluri să se dispute înte-o singură manșă. Astfel, dacă vor reuși să treacă de maltezi, ardelenii vor da piept în Gruia pe 25/26 august într-o singură manșă cu Dinamo Zagreb.

De pe lista trimisă de gruparea din Gruia la UEFA pentru această fază a competiției lipsește Damjan Djokovic. Croatul este în plină refacere după ce a avut COVID-19. În schimb, alţi doi fotbalişti care au avut noul virus, Sandomierski şi Păun, sunt vindecaţi şi se află pe listă.

Între cei 26 de jucători din lotul CFR-ului pentru Champions League face parte şi Cristi Bălgrădean, portar sosit în această vară, dar nu şi ultimul fotbalist transferat, Gabriel Debeljuh.

Lotul CFR Cluj pentru faza preliminară a Champions League:
Portari: Sandomierski, Bălgrădean, Rus, Hindrich
Fundași: Burcă, Ciobotariu, Susic, Boli, Vinicius, Cestor, Camora
Mijlocași: Chipciu, Petrila, Aurelio, Hoban, Bordeianu, Itu, Deac, Perreira, Păun, Golofca
Atacanți: Rondon, Costache, Omrani, Joca, Fica