Acasă » Știri » Știri interne » CANCAN.ro a intrat în posesia unei înregistrări halucinante cu ”Pablo Escobar” al României. Breaking news. Celebrul dealer de droguri al vedetelor ”El Magico” Raj s-a filmat la o şcoală din Bucureşti în timp ce… Eliberat condiţionat din închisoare, interlopul este de necontrolat! Reporterii DAS au detalii incredibile de ultimă oră

CANCAN.ro a intrat în posesia unei înregistrări halucinante cu ”Pablo Escobar” al României. Breaking news. Celebrul dealer de droguri al vedetelor ”El Magico” Raj s-a filmat la o şcoală din Bucureşti în timp ce… Eliberat condiţionat din închisoare, interlopul este de necontrolat! Reporterii DAS au detalii incredibile de ultimă oră

De: Cancan 09/11/2017 | 00:00
"Pablo Escobar" al României este eliberat condiţionat din închisoare, însă continuă să ameninţe după cum îl taie capul

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unei înregistrări halucinante cu Vasile Ciobanu, supranumit ”Pablo Escobar” al României. După ce a ameninţat, pe contul personal de socializare, un bodyguard al unui club de noapte, celebrul dealer de droguri al vedetelor ”El Magico” Raj s-a filmat la şcoala din Bucureşti unde învaţă fiica omului responsabil cu securitatea şi a promis că se va răzbuna crunt. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, prin unitatea DAS (Departamentul de Anchete Speciale), vă prezintă detalii incredibile de ultimă oră în acest caz. (VEZI ŞI: Decizie secretă la Bucureşti. Cum i-au şters patru ani de închisoare ”Lordului drogurilor”)

Lumea interlopă este în alertă după ultimul scandal pe care l-a declanşat Vasile Ciobanu, celebrul dealer de droguri al vedetelor. Sâmbăta trecută, acesta s-a dus la “Bamboo” unde a avut un incident cu un bodyguard. Altercaţia a continuat în faţa clubului de noapte, iar lucurile au degenerat a doua zi. Când, pe contul personal de socializare, ”Pablo Escobar” al României a luat foc şi l-a ameninţat teribil pe cel care a îndrăznit să-i ţină piept. (VEZI AICI: EXCLUSIV! Am intrat în posesia mesajelor ţinute până acum ”la secret”! Ce ameninţări i-a trimis jihadistul Umar Al-Amen lui Sabbagh: ”Vom ataca România şi…”)

În primul mesaj postat, ”El Magico” Raj îl ameninţă şi îl înjură ca la uşa cortului pe bodyguard şi promite că se va răzbuna crunt. “M-am trezit din somn cu nervi, băga-mi-aş p în familia ta de chior. Mi-am pregătit mâncarea favorită în caz că mâine mă arestează. Ne întâlnim sigur, f&*#$ nevasta în gură de fraier, că ai sunat juma’ de Bucureşti. Îţi arăt eu ţie, că-ţi fur ochelarii şi n-o să mai vezi. Curajosule, f&*#$ morţii în gură şi pe mă-ta care te-a făcut”, a scris, în primă fază, Vasile Ciobanu.

”Pablo Escobar” al României a revenit, după câteva zeci de minute, cu un nou mesaj dur pentru bodyguard-ul din Bamboo. De data aceasta, Vasile Ciobanu i-a ameninţat omului şi familia. “Nu am deranjat pe nimeni niciodată şi v-am şi cinstit. Bă, smardoiule, hai să îţi zic cum stă treaba în faţa mea. Cine greşeşte plăteşte, toată familia lui, că e bebeluş sau moş nu contează, aşa gândesc eu. Nu-s karatist să mă bat în K1, ai văzut tu ca Pablo Escobar sau Toto Riina să se bată? Dă-te-n p mea de chior. Te voi întâlni şi pe tine, stai liniştit… Nu mai pune lumea să mă sune, asumă-ţi ce ai făcut. Dacă eşti aşa tare, toţi ştiu unde stau, mai ales taxiurile de la Bamboo. Te aştept cu drag…”, a scris “Raj” în cel de-al doilea mesaj. (CITEŞTE ŞI: Incursiune halucinantă în lumea drogurilor din cluburile de fiţe! Traficantul vedetelor „îl toarnă” pe Răzvan Ciobanu)

Într-un final, celebrul dealer de droguri al vedetelor a explicat şi cum s-a ajuns la acest conflict. Versiunea sa. Din nou, îl ameninţă pe bodyguard-ul din Bamboo şi îi transmite că se va răbuna, chiar dacă ar urma să ajungă, din nou, după gratii.

“Sâmbătă seara, un turc s-a luat de nevasta unui prieten. O trăgea de mână că este sora lui şi am chemat bodyguarzii. Şi acest smardoi m-a luat afară şi a tras trei pumni, dar, din păcate, doar unul m-a şters. Scuzele colegilor lui le pun la p… Ne vom întâlni, curând, smardoiule, care ai zis că baţi pe toată lumea. Eu am geanta făcută de mult, merg oricând la puşcărie, nu tremur ca alţii. Să-mi bag p în familia ta, îţi arăt eu că n-o să mai lucrezi în viaţa ta ca paznic. Când am ajuns la maşină, ai fugit înăuntru, slugo”, a fost ultima postare a lui ”El Magico” Raj, care este eliberat condiţionat din închisoare.

”Pablo Escobar” al României nu s-a oprit, însă, aici şi a demonstrat că este de necontrolat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, prin unitatea DAS (Departamentul de Anchete Speciale), a intrat în posesia unei înregistrări halucinante cu ”Pablo Escobar” al României. Acesta a aflat că bodyguard-ul are o fetiţă în vârstă de 12 ani şi s-a dus la şcoala din Bucureşti unde micuţa învaţă. La şcoală s-a filmat în timp ce discuta cu paznicul unităţii de învăţământ: “Uite, vezi? Aici la şcoală e, nu? Clasa a 5-a, nu? Bine…”. (NU RATA: Hai, liberare! Dealerul de droguri al vedetelor a fost eliberat din închisoare!)

După ce a primit confirmarea că acolo studiază fiica duşmanului său, ”Pablo Escobar” al României a transmis un mesaj dur bodyguard-ului, prin care a lăsat de înţeles că se va răzbuna inclusiv pe micuţă. “Gata, mă, băga-mi-aş p în familia ta şi în fiică-ta. Am găsit şcoala unde e fiică-ta, băga-mi-aş p în morţii tăi. Hai că vorbim”, a încheiat ”El Magico” Raj.

Ar fi ameninţat cu cuţitul în club, dar şi în afara lui

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a discutat cu un apropiat al bodyguard-ului, care a povestit ce s-a întâmplat sâmbăta trecută, în Bamboo, şi cum s-a ajuns la această situaţie fără precedent.

“Băiatul a fost chemat în club de nişte colegi pentru că în club era o altercaţie. «Raj» se afla la masă cu Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru. «Raj» ameninţa cu cuţitul la gât un client de etnie turcă. Bodyguard-ul a intervenit şi l-a invitat afară din incinta clubului pe «Raj», pentru că era recalcitrant. În plus, nu avea nici comportamentul unui om normal, probabil era sub influenţa alcoolului sau a unor substanţe interzise. Afară, «Raj» a continuat să fie violent. Bodyguard-ul a fost ameninţat cu briceagul şi i s-a spus că va fi tăiat atât el, cât şi familia sa. La un moment dat, «Raj» s-a apropiat ameninţător cu briceagul în mână, moment în care bodyguard-ul l-a împins. A reuşit să-l domine puţin prin atitudine şi, în cele din urmă, l-a gonit din zonă. A doua zi, «Raj» a început să-l ameninţe, să-i spună că face parte din diverse clanuri de interlopi. Iar zilele trecute a fost la şcoala unde învaţă fiica bodyguard-ului, unde s-a filmat şi a trimis noi ameninţări la adresa copilului. Iar miercuri dimineaţă, o maşină a încercat să o acroşeze pe trecerea de pietoni. În ultima clipă, tatăl a reuşit să o tragă spre el. Este incredibil ce se întâmplă”, a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un apropiat al bodyguard-ului din Bamboo.

Pe scurt, ”Pablo Escobar” al României nu pare să uite ce s-a întâmplat în club şi dă de înţeles că e decis să se răzbune crunt pe bodyguard-ul care a îndrăznit să-i ţină piept. ”El Magico” Raj  spune că nu se teme că ar putea ajunge, din nou, după gratii şi a ajuns să ameninţe o fetiţă de 12 ani.

Rămâne de văzut ce reacţie vor avea autorităţile în urma detaliilor incredibile, de ultimă oră, publicate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Ce-i drept, Vasile Ciobanu pare să se învârtă în medii nu tocmai „cuminţi”, dacă ţinem cont de fotografiile în care apare. Într-una dintre imagini este chiar alături de Sile Cămătaru, temutul interlop din Capitală. (CITEŞTE ŞI: Furnizorul de droguri al VIP-urilor îşi ameninţă rivalul, din închisoare: “Mi-ai luat iubita, vei suferi. Te spulber”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Mai SEXY nu există! Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024
Mai SEXY nu există! Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...