CANCAN.ro a intrat în posesia unei înregistrări halucinante cu ”Pablo Escobar” al României. Breaking news. Celebrul dealer de droguri al vedetelor ”El Magico” Raj s-a filmat la o şcoală din Bucureşti în timp ce… Eliberat condiţionat din închisoare, interlopul este de necontrolat! Reporterii DAS au detalii incredibile de ultimă oră

Publicat: 09/11/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unei înregistrări halucinante cu Vasile Ciobanu, supranumit ”Pablo Escobar” al României. După ce a ameninţat, pe contul personal de socializare, un bodyguard al unui club de noapte, celebrul dealer de droguri al vedetelor ”El Magico” Raj s-a filmat la şcoala din Bucureşti unde învaţă fiica omului responsabil cu securitatea şi a promis că se va răzbuna crunt. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, prin unitatea DAS (Departamentul de Anchete Speciale), vă prezintă detalii incredibile de ultimă oră în acest caz. (VEZI ŞI: Decizie secretă la Bucureşti. Cum i-au şters patru ani de închisoare ”Lordului drogurilor”)

Lumea interlopă este în alertă după ultimul scandal pe care l-a declanşat Vasile Ciobanu, celebrul dealer de droguri al vedetelor. Sâmbăta trecută, acesta s-a dus la “Bamboo” unde a avut un incident cu un bodyguard. Altercaţia a continuat în faţa clubului de noapte, iar lucurile au degenerat a doua zi. Când, pe contul personal de socializare, ”Pablo Escobar” al României a luat foc şi l-a ameninţat teribil pe cel care a îndrăznit să-i ţină piept. (VEZI AICI: EXCLUSIV! Am intrat în posesia mesajelor ţinute până acum ”la secret”! Ce ameninţări i-a trimis jihadistul Umar Al-Amen lui Sabbagh: ”Vom ataca România şi…”)

În primul mesaj postat, ”El Magico” Raj îl ameninţă şi îl înjură ca la uşa cortului pe bodyguard şi promite că se va răzbuna crunt. “M-am trezit din somn cu nervi, băga-mi-aş p&# în familia ta de chior. Mi-am pregătit mâncarea favorită în caz că mâine mă arestează. Ne întâlnim sigur, f&*#$ nevasta în gură de fraier, că ai sunat juma’ de Bucureşti. Îţi arăt eu ţie, că-ţi fur ochelarii şi n-o să mai vezi. Curajosule, f&*#$ morţii în gură şi pe mă-ta care te-a făcut”, a scris, în primă fază, Vasile Ciobanu.

”Pablo Escobar” al României a revenit, după câteva zeci de minute, cu un nou mesaj dur pentru bodyguard-ul din Bamboo. De data aceasta, Vasile Ciobanu i-a ameninţat omului şi familia. “Nu am deranjat pe nimeni niciodată şi v-am şi cinstit. Bă, smardoiule, hai să îţi zic cum stă treaba în faţa mea. Cine greşeşte plăteşte, toată familia lui, că e bebeluş sau moş nu contează, aşa gândesc eu. Nu-s karatist să mă bat în K1, ai văzut tu ca Pablo Escobar sau Toto Riina să se bată? Dă-te-n p&# mea de chior. Te voi întâlni şi pe tine, stai liniştit… Nu mai pune lumea să mă sune, asumă-ţi ce ai făcut. Dacă eşti aşa tare, toţi ştiu unde stau, mai ales taxiurile de la Bamboo. Te aştept cu drag…”, a scris “Raj” în cel de-al doilea mesaj. (CITEŞTE ŞI: Incursiune halucinantă în lumea drogurilor din cluburile de fiţe! Traficantul vedetelor „îl toarnă” pe Răzvan Ciobanu)

Într-un final, celebrul dealer de droguri al vedetelor a explicat şi cum s-a ajuns la acest conflict. Versiunea sa. Din nou, îl ameninţă pe bodyguard-ul din Bamboo şi îi transmite că se va răbuna, chiar dacă ar urma să ajungă, din nou, după gratii.

“Sâmbătă seara, un turc s-a luat de nevasta unui prieten. O trăgea de mână că este sora lui şi am chemat bodyguarzii. Şi acest smardoi m-a luat afară şi a tras trei pumni, dar, din păcate, doar unul m-a şters. Scuzele colegilor lui le pun la p&#… Ne vom întâlni, curând, smardoiule, care ai zis că baţi pe toată lumea. Eu am geanta făcută de mult, merg oricând la puşcărie, nu tremur ca alţii. Să-mi bag p&# în familia ta, îţi arăt eu că n-o să mai lucrezi în viaţa ta ca paznic. Când am ajuns la maşină, ai fugit înăuntru, slugo”, a fost ultima postare a lui ”El Magico” Raj, care este eliberat condiţionat din închisoare.

”Pablo Escobar” al României nu s-a oprit, însă, aici şi a demonstrat că este de necontrolat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, prin unitatea DAS (Departamentul de Anchete Speciale), a intrat în posesia unei înregistrări halucinante cu ”Pablo Escobar” al României. Acesta a aflat că bodyguard-ul are o fetiţă în vârstă de 12 ani şi s-a dus la şcoala din Bucureşti unde micuţa învaţă. La şcoală s-a filmat în timp ce discuta cu paznicul unităţii de învăţământ: “Uite, vezi? Aici la şcoală e, nu? Clasa a 5-a, nu? Bine…”. (NU RATA: Hai, liberare! Dealerul de droguri al vedetelor a fost eliberat din închisoare!)

După ce a primit confirmarea că acolo studiază fiica duşmanului său, ”Pablo Escobar” al României a transmis un mesaj dur bodyguard-ului, prin care a lăsat de înţeles că se va răzbuna inclusiv pe micuţă. “Gata, mă, băga-mi-aş p&# în familia ta şi în fiică-ta. Am găsit şcoala unde e fiică-ta, băga-mi-aş p&# în morţii tăi. Hai că vorbim”, a încheiat ”El Magico” Raj.

Ar fi ameninţat cu cuţitul în club, dar şi în afara lui

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a discutat cu un apropiat al bodyguard-ului, care a povestit ce s-a întâmplat sâmbăta trecută, în Bamboo, şi cum s-a ajuns la această situaţie fără precedent.

“Băiatul a fost chemat în club de nişte colegi pentru că în club era o altercaţie. «Raj» se afla la masă cu Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru. «Raj» ameninţa cu cuţitul la gât un client de etnie turcă. Bodyguard-ul a intervenit şi l-a invitat afară din incinta clubului pe «Raj», pentru că era recalcitrant. În plus, nu avea nici comportamentul unui om normal, probabil era sub influenţa alcoolului sau a unor substanţe interzise. Afară, «Raj» a continuat să fie violent. Bodyguard-ul a fost ameninţat cu briceagul şi i s-a spus că va fi tăiat atât el, cât şi familia sa. La un moment dat, «Raj» s-a apropiat ameninţător cu briceagul în mână, moment în care bodyguard-ul l-a împins. A reuşit să-l domine puţin prin atitudine şi, în cele din urmă, l-a gonit din zonă. A doua zi, «Raj» a început să-l ameninţe, să-i spună că face parte din diverse clanuri de interlopi. Iar zilele trecute a fost la şcoala unde învaţă fiica bodyguard-ului, unde s-a filmat şi a trimis noi ameninţări la adresa copilului. Iar miercuri dimineaţă, o maşină a încercat să o acroşeze pe trecerea de pietoni. În ultima clipă, tatăl a reuşit să o tragă spre el. Este incredibil ce se întâmplă”, a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un apropiat al bodyguard-ului din Bamboo.

Pe scurt, ”Pablo Escobar” al României nu pare să uite ce s-a întâmplat în club şi dă de înţeles că e decis să se răzbune crunt pe bodyguard-ul care a îndrăznit să-i ţină piept. ”El Magico” Raj  spune că nu se teme că ar putea ajunge, din nou, după gratii şi a ajuns să ameninţe o fetiţă de 12 ani.

Rămâne de văzut ce reacţie vor avea autorităţile în urma detaliilor incredibile, de ultimă oră, publicate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Ce-i drept, Vasile Ciobanu pare să se învârtă în medii nu tocmai „cuminţi”, dacă ţinem cont de fotografiile în care apare. Într-una dintre imagini este chiar alături de Sile Cămătaru, temutul interlop din Capitală. (CITEŞTE ŞI: Furnizorul de droguri al VIP-urilor îşi ameninţă rivalul, din închisoare: “Mi-ai luat iubita, vei suferi. Te spulber”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...