CANCAN.ro rămâne site-ul nr. 1 din România!

Publicat: 06/06/2019 | 16:39
CANCAN.ro rămâne site-ul nr. 1 din România!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, rămâne liderul internetului din țara noastră și în luna mai, fiind pe primul loc în clasamentul BRAT, în ceea ce privește numărul de afișări.

Potrivit monitorizării lunare realizate de BRAT, CANCAN.RO este lider absolut în online pe luna mai, depășind semnificativ toate celelalte site-uri.

Astfel, site-ul nr. 1 din România a ajuns să înregistreze pentru această perioadă peste 83,2 milioane de afișări, 26,3 milioane de vizite și 6,7 milioane de clienți unici!

Cele mai noi știri, cele mai vânate secrete, dar și cele mai tari poze de paparazzi au păstrat CANCAN.RO  pe locul 1 în topul celor mai citite site-uri din țară.

Fondat în aprilie 2007, CANCAN.RO s-a transformat, rapid, într-o ”voce” autoritară a internetului românesc, stabilind, permanent, recorduri naţionale de audienţă. A apărut, astfel, un nou tip de presă tabloidă, cu accent pe detalii, pe informație oferită în cel mai scurt timp și, mai ales, pe articole cu o credibilitate de 100 %.

Cititorii CANCAN.RO primesc, în fiecare zi, cele mai bune informații, având acces la materiale senzaționale și bine documentate, precum și la dezvăluiri incendiare.

CANCAN.RO impune ritmul în online, iar răspunsul publicului a fost și este pe măsură. Ultimele cifre o confirmă și nu pot fi contrazise. CANCAN.RO este site-ul cu cele mai puternice exclusivități din România și are o echipă redutabilă de fotoreporteri, care aduce în fața cititorilor, în fiecare zi, imagini mega-exclusive.

CANCAN.RO se află pe primul loc la numărul de AFIȘĂRI, reușind să surclaseze – după cum se poate observa mai sus – site-urile de televiziune, site-urile trusturilor multinaţionale, dar şi cele independente de ştiri.

Citește și...