Cancan.ro a fost acasa la Aimee Iacobescu! Uite cum locuieste! Fosta actrita a primit o donatie dupa ce s-a plans ca moare de foam

Publicat: 08/12/2015 | 19:12

Drama actritei Aimee Iacobescu a impresionat lumea, dar nu multi s-au aratat dispusi sa-i ofere ajutorul. Un om cu suflet mare a vazut in ce conditii locuieste actrita si i-a donat acesteia, cu acte in regula, suma de 3.000 de lei!

In urma cu cateva zile, presa a scris despre drama actritei, nevoita sa locuiasca intr-un apartament inghesuit, alaturi de mama ei in varsta si sa se intretina amandoua dintr-o pensie insuficienta.

aimee iacobescu

La prima vedere, actrita Aimee Iacobescu ar fi avut bani suficienti, poate mai multi decat alti pensionari, dar jumatate din ei se duc lunar pe medicamente.

aimee iacobescu

Actrita a recunoscut ca primeste lunar o pensie de 2.100 de lei, dar 1.000 ii cheltuieste pentru medicamentele ei si ale mamei sale. In acest conditii, nu are cum sa traiasca decent dintr-o mie de lei, si sa achite si cheltuielile de intretinere in sezonul de iarna!

aimee iacobescu

Inconjurata de carti

Aimee Iacobescu a declarat pentru CANCAN.ro ca depus mai multe documente pentru acordarea unei indemnizatii care i s-ar cuveni dupa impresionanta cariera actoriceasca, iar veniturile sale ar creste, in cazul in care solictarea i s-ar aproba, la suma de 2.700 de lei.

aimee iacobescu

CANCAN.ro a filmat momentul emotionant in care Aimee Iacobescu a semnat documentele prin care a primit, in baza unui contract de donatie, un ajutor financiar in valoare de 3.000 de lei. Fapta crestineasca a fost facuta de reprezentantul unei firme de pariuri sportive.

aimee iacobescu

Asa cum se poate vedea, actrita locuieste in conditii modeste, iar la loc de cinste in apartamentul sau stau bunurile “de suflet”, respectiv cartile din biblioteca, tablourile si bibelourile vechi, de portelean.

(Gabriel Constantinescu)

Citește și...