Când vor petrece Radu Mazăre și Roxana cele 48 de ore la camera intimă: ”Va trebui să facă o cerere în calitate de…”

Publicat: 10/07/2019 | 22:33

S-au cununat civil, iar acum curioșii se întreabă când vor petrece Radu Mazăre și Roxana cele 48 de ore la camera intimă. Ei bine, avocatul fostului primar al Constanței a dezvăluit tot.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea lui Radu Mazăre și a Roxanei Mihalache de a se căsători în ziua de 10 iulie, iar un ofițer al stării civile a fost prezent la Penitenciarul Rahova pentru a oficia căsătoria. Însă… pentru a petrece 48 de ore împreună la camera intimă, proaspăta soție a lui Radu Mazăre trebuie să legalizeze certificatul de căsătorie şi apoi să depună o cerere. (CITEȘTE ȘI: MIREASA LUI RADU MAZĂRE A AJUNS LA RAHOVA. CUM S-A ÎMBRĂCAT ROXANA MIHALACHE. FOTO)

„Poţi, dar nu e imediat. Este căsătorie, dar certificatul de căsătorie Roxana va trebui să-l legalizeze, să facă o cerere în calitate de soţie pentru că a intrat domnişoara Mihalache şi a ieşit doamna Mazăre. Până se face, durează… După ce se va aproba, va petrece cu Radu 48 de ore”, a declarat Lizeta Haralambie la „Răi Da Buni”.

Roxana Mihalache, proaspăta soție a lui Radu Mazăre, a spus, vizibil supărată după cununie, că fostul primar al Constanței este supărat pentru că ceremonia a avut loc în Penitenciarul Rahova, subliniind că situația prin care trece este una nedreaptă. (VEZI ȘI: LOVITURĂ GREA PENTRU RADU MAZĂRE! ESTE INCULPAT ÎN TREI NOI DOSARE LA DNA)

„Cum să fie, el este supărat pentru ceea ce se întâmplă. Se știe foarte bine atât timp cât stă 9 ani arestat pentru nedreptate. Vă rog frumos cancan-uri verighete, chiar nu fac sens având în vedere situația. A fost un moment de suflet atâta tot. Nu sunt supărată, dar vă rog frumos să mă înțelegeți pentru că nu este un moment de cancan-uri. Eu nu sunt o persoană publică, sunt soția lui Radu Mazăre, sunt o fată ca oricare alta. Nu sunt o persoană publică, iar situația prin care se trece cu nedreptatea în care se află nu este o situație plăcută. Este firesc și normal, nu cred că dumneavoastră dacă ați fi în situația mea ați fi fericită”, a spus Roxana Mihalache, la ieșirea din Penitenciarul Rahova.

Citește și...