Mireasa lui Radu Mazăre a ajuns la Rahova. Cum s-a îmbrăcat Roxana Mihalache. FOTO

Publicat: 10/07/2019 | 14:39
Mireasa lui Radu Mazăre a ajuns la Rahova. Cum s-a îmbrăcat Roxana Mihalache. FOTO

Familia lui Radu Mazăre s-a prezentat la Penitenciarul Rahova, pentru a lua parte la cununia civilă a fostului edil și a iubitei sale, Roxana Mihalache. La ceremonie participă și mama, fratele și fiul lui Radu Mazăre.

„(n.red. – Sunt) Pregătită. Nu am niciun inel, rochița o aveam”, a spus Roxana Mihalache, conform mediafax.ro.

„Casă de piatră și multă fericire (n.red. – urează tatălui său). Este mare fericire”, a declarat Răducu Mazăre, la sosirea la Penitenciarul Rahova. Conform spynews.ro, Roxana Mihalache nu și-a ascuns bucuria fiindcă, astăzi, face un astfel de pas important în viața ei.

Roxana Mihalache a ajuns la Penitenciarul Rahova – sursa foto – Spy News

La cununie nu vor putea fi aduse prăjituri și nici nu vor putea fi făcute fotografii

Radu Mazăre se va căsători, azi, cu logodnica sa, în Penitenciarul Rahova, acolo unde-și execută pedeapsa, la ceremonie fiind permis accesul a maximum 10 persoane. Potrivit fratelui fostului edil, la cununie nu vor putea fi aduse prăjituri și nici nu vor putea fi făcute fotografii. Reprezentanții Primăriei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea lui Radu Mazăre și a Roxanei Mihalache de a se căsători în ziua de 10 iulie, iar un ofițer al stării civile se va deplasa la Penitenciarul Rahova pentru a oficia căsătoria.

Fostul edil, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, a fost adus, în luna mai, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre.

Citește și...