Canibalism la Iași? Un bărbat și-a mușcat soția și e judecat pentru tentativă de omor

Publicat: 08/07/2020 | 14:00
Canibalism la Iași? Un bărbat și-a mușcat soția și e judecat pentru tentativă de omor

Costel Crăciun este bărbatul din Iași care a fost trimis în fața instanței, după ce și-a mușcat soția de mâini. El este acuzat de tentativă de omor asupa unui membru al familiei sale.

CITEȘTE ȘI: “GINA” DIN SERIALUL “LA BLOC” ȘI-A DAT FOSTUL SOȚ ÎN JUDECATĂ ȘI L-A OBLIGAT SĂ…

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea bărnatului în judecată pentru aceste fapte. Se pare că lucrurile sunt ceva mai grave și nu se rezumă doar la o mușcătură. Costel Crăciun și-a lovit soția cu capul în plină figură și a înjunghiat-o cu o sabie în spate, logic de înțeles de ce a ajuns în fața judecătorilor pentru tentativă de omor, scrie bzi.ro.

Femeia a fost la un pas de moarte, dar a scăpat ca prin urechile acului. A reușit să scape din mâinle soțului turbat și a alergat nu mai puțin de 300 de metri, până la prima vecină, de unde a telefonat la 112. ”În noaptea de 8 spre 9 iunie 2020, în jurul orei 23:00, inculpatul, înarmat cu un cuțit de mari dimensiuni, a intrat în camera în care soția dormea, din locuința respectivă, cu intenția de a o lovi. Datorită faptului că victima a auzit ușa scârțâind, s-a trezit, și-a dat seama că urma să fie atacată și a reușit să se ferească”, a dezvăluit Mihaela Apostol, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

Și-a lovit soția cu sabia în spate, apoi a mușcat-o de mâini. A fost arestat

Crăciun a încercat cu mari eforturi să-i facă rău soției, când aceasta era pe punctul de a scăpa din ghearele lui. Atunci a mușcat-o de mâini. ”Victima a fost prinsă de păr de către inculpat și târâtă pe podea, până în camera lui. El a încercat să înjunghie victima, dar ea s-a apărat. Din acest motiv, inculpatul a lovit-o pe femeie în mod repetat cu capul în nas. De asemenea, el a mușcat victima de brațe. În nomentul în care victima s-a aplecat din cauza durerii, inculpatul a înjunghiat-o de două ori în zona toracelui anterior (în spate)”, a mai spus Mihaela Apostol.

NU RATA: REACȚIA DURĂ A FETEI DROGATE CARE A PURTAT UN DIALOG HALUCINANT DUPĂ ACCIDENTUL DE LA MALL: ”TERMINAȚI… DECÂT SĂ NE VEDEM ÎN SALA DE JUDECATĂ!”

Femeia a reușit, totuși, să scape, alergând la o vecină. După ce a fost reținut, bărbatul avea să spună că nu-și amintea nimic de incident.