Cântăreața Ciara a devenit mamă pentru a treia oară în secret! Ce nume neobișnuit a ales pentru bebeluș | VIDEO

Publicat: 25/07/2020 | 15:13

Fericire fără margini în cuplul Ciara – Russell Wilson! Cântăreața R&B a devenit mamă pentru a treia oară în secret, iar bebelușul a fost așteptat cu multă nerăbdare de întrega familie. Proaspăta mămică a făcut public o filmare extrem de emoționantă realizată în maternitate și a dezvăluit ce nume neobișnuit a ales pentru bebelușul său.

Citește și: Ciara a îmbrăcat o fustă PREA SCURTĂ la o conferință de presă și a făcut o gafă! Ce s-a întâmplat când a ridicat un picior

Ciara i-a cântat bebelușului ei în salon, la câteva minute după naștere

La 34 de ani, Ciara i-a dăruit soțului ei un băiețel căruia i-au pus un nume foarte rar, respectiv Win Harrison Wilson – “win” înseamnă în limba engleză “victorie”. El a obținut nota 10 din partea medicilor și a avut o greutate de aproape patru kilograme. Artista și Russell Wilson mai au o fetiță împreună; pe fiica lor o cheamă Sienna Princess Wilson și are trei ani. Celebra cântăreață mai are un fiu din relația cu rapperul Future și a primit numele lui; Future Zahir Wilburn a împlinit șase ani pe 19 mai.

În primul mesaj transmis de pe patul spitalului privat în care a născut, Ciara a dezvăluit noaptea trecută că l-a născut pe mezinul familiei în urmă cu două zile. Înregistrarea făcută publică de artistă a emoționat milioane de oameni: cu masca pe față, având bebelușul strâns la piept și înconjurată de mai multe cadre medicale, ea i-a cântat micuțului Win tradiționalul “La mulți ani”. La aceste scene copleșitoare a fost martor și soțul ei, Russell Wilson.

“La mulți ani, Win!!! Mami și tati te iubesc! Win Harrison Wilson 7.23.2020 (…) ❤️ 👶🏽”, a scris vedeta când a postat clipul de mai jos pe contul său de Instagram.

Află și: Vedetele din România s-au înghesuit să danseze pe ritmurile Ciarei. Vezi cum s-au distrat și, mai ales, cum au plecat acasă, după concert

În galeria foto a articolului, puteți vedea și fotografiile publicate pe Twitter de partenerul vedetei când l-a prezentat întregii lumi pe micul lor prinț. Ciara (34 de ani) și fotbalistul american Russell Wilson (31 de ani) s-au căsătorit în 2016 și au un mariaj armonios.

“Simt că sunt o femeie mai bună datorită lui. Evident am propria viziune despre mine, dar soțul meu cu siguranță mă face să fiu mai bună și despre asta este o căsnicie. Să vă faceți unul pe altul mai buni”, a declarat cântăreața americană într-un interviu oferit în urmă cu câteva săptămâni bune.

Sursa foto: Facebook / Vogue / Twitter