Cântăreața Ligia, devastată de moartea bunicului: ”Nu mă voi mai putea bucura de tine…”

Publicat: 25/10/2018 | 21:10

Cântăreața Ligia este devastată după moartea bunicului ei. Artista trece prin momente de durere care pot fi înțelese, cu adevărat, doar de cei care au pierdut pe cineva drag. Într-un mesaj emoționant postat pe rețeaua de socializare, Ligia a transmis un mesaj către bunicul trecut în neființă.

Ligiei nu-i vine să creadă că bunicul ei a trecut în neființă, cu atât mai mult cu cât, scrie ea, l-a știut întotdeauna un om foarte puternic. Din nefericire, Ligia va trebui să se ”ghideze” singură pe drumul vieții, de acum încolo…

„Dacă cineva mi-ar fi spus acum doi ani că nu mă voi mai putea bucura de tine, i-aș fi râs în față cu tupeu, știind cât de puternic ai fost mereu. Dar viața te-a gasit nepregătit, dragul meu Tibi. Asta a fost, nu altceva. Ție îți dedic intreaga mea carieră și știu că vă vei ghida în continuare pe drumul vieții mele, unde ai fost și vei rămâne omniprezent…P.S. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase de ziua mea, dar n-am mai avut energie pentru asta…” a scris Ligia pe Facebook.

Așa cum era de așteptat, fanii Ligiei i-au transmis foarte multe de mesaje de încurajare și i-au prezentat condoleanțele lor.

CITEȘTE ȘI: CÂNTĂREAȚA LIGIA A DEVENIT MĂMICĂ! ARTISTA A NĂSCUT UN BĂIEȚEL